MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 2, 2013

menang barangan safi, tq hello on two

alkisah menang barangan safi ni dah lama..kita pon xcite dalam blog lupe hehe...masa dok kluang aritu la..masa pregnant darwish pas anta kakak mia g skolah kita tak sengaja terbuka tv2 rancangan hello on two..masa buka tu plak tetiba dia tanya soklan sape duta safi balqis perfect 10, aih klw tak reti jawab mmg cari pasal la kan..hahah 2x g bcuti ngan duta safi mmg nk kena lempang klw xtau jawapan..

dah kebetulan kita pegang tab time tu kita tros jawab soklan dia, email je kt helloontwo.dah 2 sebulan tu dapat call..kata kita menang contest tu dia suh amek adiah kt angkasapuri..masa tu kita dh beranak pon br dia bgtau menang..pastu kita ckp ok nnt kita balik kl kita amek adiah..dari sehari ke sehari last2 dekat 3 bulan peram adiah ni baru la minggu lepas sempat g amek

seb baik diorang xkisah nk amek bebila pon.lunch hour ari jumaat pecut jap g angkasapuri jumpe ngan person incharge ema, xmasuk dalam rtm pon..klw tak bole gak mlawat dalam tu kan..balik umah kita bagi satu beg kt anak buah sebab mmg dia pakai safi satu beg lg bagi opismate pon dia pengguna safi juga



tak sengaja ari nk amek adiah tu terpakai kaler biru ada mcm safi duta x?hahaha puii
muke penat tu nampak sgt kan..rush dr opis g rtm balik rtm singgah umah tgk darwish pastu balik opis


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Haha..
neway tahniah!

mama tisya said... [Reply to comment]

bole jd duta safi..hehehe..nanti bg no hp org safi nk tnye psl adiah lastyear..sunyi sepi smp sudah

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg duta sangat
ehehehhee
untung la dpt brg free

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah Nana.
mmg rezeki ko ngn Safi kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...