MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 26, 2013

menang beg bling2

 lama dah tak menang..sebab dah malas nk join contest ni pon join sebab senang nye contest hehe..just share adiah yg pernah kita dapat..share la gamba menang ipad tu..pastu menang plak..adiah nye beg bling2 kale pepel plak tu...nak bawa g mana la beg ni...g dinner ok la...

masalahnye opis ni cam xde jek dinner..hehe xpela kasik mak je la, bia dia melaram g kenduri kawen hehe.klw dapat beg beso ok juga bole bawa g keje beg besa ni bole muat bedak ngan lipstick je la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

DIARI FARISHA said... [Reply to comment]

tahniah! susah taw nak menang kalau share gambar..rezeki

NinaAz said... [Reply to comment]

Rezeki!!! ♥

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Oo
Apa org panggil, beg clutch?
Hehe
Ok la tu, kot amrul ada ajak p dinner mane2 bleh melaram :)

Tahniah nana :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ok la tu..leh bawak gie dinner

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ok la tu..leh bawak gie dinner

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cantikla..
Tahniah!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana..rezeki tu..takpe la bagi je kat mak kan

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!!
x pasan lak ko yg menang contest ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...