MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 13, 2013

online shopping



Adoiyai.aya..ya..yai..yai..(buat suara robot power rangers haaahaa)
Sejak dh keje ni kan ligat je sevey barang online xkisah la barang sendiri ke anak2 ke..lagi2 plak kat instagram brlambak2 penjual on9.
Eh bukan stakat sevey je..bila dh sevey hati dh bkenan zass...tros beli.

Bahaya btol la soping online ni..tau2 duit dah surut je..ada org jenis suka soping online sebab dia nak rasa nak pegang, nak tgk depan mata, nak try sebelum beli..memandangkan kita ni bukan jenis cerewet so memang xkisah nak soping online.

Biasanye brang yg saya soping online tu, barang yg susah nak cari kat luar, mcm contoh kat bawah ni

Camo shoes darwish rasanya kita xjumpe lagi ada jual kat kdai kasut corak gini.so bila kita tingin nak bli kasut camo darwish kita gugel je skali jumpe 1 page yang jual online...dah senang je klw nak g carik kat soping mall blom tentu lagi jumpe kasut mcm tu kan.
ada yg tanya bli kt mana kasut ni, kita bli kat sini

 skang tgh gile ngan camo design ni saje nk share rompers cemo darwish bukan bli on9 ni bli kt pasar malam 

Baju sendiri so far blom pernah lg beli tempat lain, baju yg kita bli on9 seme baju poplook je.baju mia penah bli on9 skali, barang amrul pon ada skali beli earphone.barang darwish plak kasut camo ni la fes bli on9. so far blom lagi penah kena tipu ngan penjual, beli barang memang sampai je barang nye, tapi utk beli barang yg nilai dia mahal sgt xberani juga..takut kena tipu, kecuali klw page yg di rekemen kawan2 baru berani beli

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Aisy Nasiha said... [Reply to comment]

Nama nama website yg jual kasut t? Comellah.. boleh share tak?

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon rajin online gak...tp sekarang ni jarang sebab pulus kureng..kikikii

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Plg suka bli online..
Baju yaya mostly online..hehe

Afasz said... [Reply to comment]

masa dlm pantang , asyik rasa nak shopping je. gamak nye shopping online jela..

nafsu shopping membuak2 masa dlm pantang.alhamdulillah , tk pernah lg kene tipu.

Cheritera Kami said... [Reply to comment]

sindrom sopink online xleh dimulakan..kang jangkit...hahahaha

watyz said... [Reply to comment]

cantik kasut tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...