MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 23, 2013

rambang mata masuk one baby world

ari jumaat tengahari diah wasap tanya lunch g mana?kebetulan jumaat tu mmg xde plan..diah ajak teman dia g carik barang bb kat taman permata katanya...ok la kita pon on je..dengan berbekalkan duit RM50 dalam wallet ni kononye nak nengok2 je..hah! skali dah sampai xde mana nak tengok je kan haha terjebak sudah haku! tak guna punya rodi..dia yg nk soping last2 aku yg lagi banyak kuar duit dari dia haha..cam bese rodi bank beso..mana cukup berbekalkan duit RM50 dalam wallet..cam bese la loan rodi dulu ckp bulan bayo hahaha...

besar kedai ni..mcm2 ada sebut je je sayur ngan ikan je xde haha...adoi meroyan la hai masuk kedai gini seme nampak cam nak bli..last2 meroyan nengok nursing wear dia..memula nak bli 1 skali dah try tgk eh ada yg lain lawa pastu eh ada lagi yg lawa..parah! dari 1 baju KONON nak bli jadi 3 lai haha..napsu tak leh menahan btol la..hish!

bila nengok kan rege barang dia kan kira murah dari tempat lain la..contoh nye eh, menda alah home & car bottle warmer ni kita bli RM99 kat sini RM79.90 je ok! hoi rugi duaploh inggit duit makcik bole wat makan prosperity bege haha













 newborn starter set ni mahai sebab kita bli on9 ritu RM150 je kat nuriz shop kat fb kt sini dia juai 299



amek 4 lai nursing wear nak try pastu dah try 3 je yg rasa ok
kita amek pepel tu, grey yg ada bunge2 tu
 pastu satu lg baju ala2 peplum ni selai RM59.90
lokasi : kat dengan giant permata ada oldtown kedai ni kt tingkat atas ada lif jgn risau..tau mest malas nak naik tangga kan?haha gimme 5

GPS Coordinate
Latitude: 3.2058290
Longitude: 101.7520990
pada sape yg nak soping on9 pon ada sila terjah web dia
www.onebabyworld.com
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

owhh..ade lift rupenye..pernah nk pergi tp tgkkan mcm tinggi je..trus cancel...

*beli utk org..ngeeee;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

famous tempat ni..adik me yg kat kelate, kalau dtg KL memang wajib dtg shopping brg2 baby kat sini..murah dan byk choice katanya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rambang mata tu...suke3..sue pon kalo masuk baby shoap pon rambang macam nana jugak

Afasz said... [Reply to comment]

syok nye kalau dapat p !!!!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Baju nursing tu cun!
Rege ok x?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Selalu pergi beli ice pack..hehd..
Dekat ngn sekolah kita mengajar

DIARI FARISHA said... [Reply to comment]

mmg rambang mata kalau masuk kedai baby..dekat 2 jam cuci mata..

zal88 said... [Reply to comment]

nursing wear tu brp ye kak?

Cute Mum said... [Reply to comment]

nursing wear brand autumz tue memang best kainnya.. uyun pon ada.. inner die pon selesa pakai.. selak je bila nak bf..
walaupon sara dah 1thn lebih.. kalo masuk je kedai baby.. mesti rambang mata.. tue terbeli cooler bag pula.. nasib tak amik bottle yang design cute pulak..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh banyaknya barang babu, hihi, tggu aku kawen dan ada anak baru boleh feeling2 excited mcm kak, hehehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg rambang mata beb
dl mmg rajin gk masuk butik brgn bb ni..
now dh tak masuk le..hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...