MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 5, 2013

rezeki anak2, syukur

alhamdulillah..murah rezeki budak2 ada kawan2 kasi adiah kat diorang...
yang ni kak anis kasi kt darwish satu bungkus utk qisya anak pasya (silent reader blog ko sya..jangan tak tau) hehe..aritu kak anis ada bg darwish adiah dah..tp satu baju tu xmuat sebab kak anis dah lama beli adiah tu nak bagi kita plak balik pantang kt johor
ada 2 lai rompers kak anis bagi ni plg kita suke askar hehe kiut
satu lagi rompers bee
.
 ni plak dari kak faez, set rompers darwish ada 5 lai comei2 seme
untuk kakak mia pon ada set baju tido
tq kak anis & kak faez..dia orang berdua ni x opismate masa keje sama2 ngan diah skali dulu..semoga dimurahkan lagi rezeki orang..amin

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

semoga terus murah rezki ye

Afasz said... [Reply to comment]

best kan dpt hadiah tuk anak. :D

murah rezeki

alhamdulillah

fadwa daud said... [Reply to comment]

SEMOGA MURAH REZEKI.. BESTNYER.. MACAM TAK SABAR NAK pUNYA CAHAYA MATA ^_^

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Murah rezki
Alhamdulillah :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki anak2

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

wah cantik2!suka tgk baju n brg2 baby

Eyriqazz said... [Reply to comment]

Cantik baju warna kuning tu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cutenya bj2 tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...