MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 16, 2013

Saya..

Pada yang blom kenal saya..meh kita berkenalan dengan saya..


nama fauzana ismail, family panggil nana, umur 30 tahun .Saya..anak ke5 dari 10 orang adik beradik.lahir kat kl ic (14) klw x caya jom jumpe saya tgk ic hahaha..dalam adik badik saya paling lambat datang period kahhh! Itu pon nak cite ke?alkisah kan..dulu kita ni masa form 1- form 3 memang jenis xde perasaan ngan orang lelaki, kebarangkalian sebab lewat datang period jadi hormon suke kat lelaki tu lambat ada hahha...

Masa zaman skolah kawan2 menggedik menggatal ada boipren, kita xde biopren, xpenah bcnta masa zaman skolah, slah satu sebab kita skolah pompuan saje, jadi malu skit ngan org lelaki..

kawen umur 23 tahun, dapat anak fes 25 tahun.xpenah dok jauh ngan mak sampai la kita pindah kluang awl bln 1 aritu, smpai bulan 9 dok kluang tu je la ptama kali bjauhan ngan mak.blaja dulu pon kolej dekat ngan umah.xpenah dok asrama.

Karektor plak..em..mudah berkawan kot, peramah, senang masuk ngan orang yg baru kenal. (ceh cam geli je puji diri sendiri haha)ala senang kata saya ni simple la orangnye...selamba,sempoi gitu la..baju rege 10 inggit pon kita pakai...baju anak selai 5 inggit pon kita beli..tudung bli pasa malam je xkisah.

Tapi kan dulu kat skolah ada org ckp kita sombong adoi mmg xle terima akal la...kita x sombong la tp kita ada satu perangai klw g tempat ramai org kita mmg selalu xcam orang pastu kang ada org sms kata nampak kat sekian2 tp xtegur..kita mmg jenis gitu kdg org yg kita kenal ada depan mata pon bole xperasan.so klw lps ni ada tserempak kita jgn la malu2 nak tegur eh...tu je la cite pasal saya..kot ada yg xkenal saya lagi kan

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ok dh kenal!!hehe

Masya said... [Reply to comment]

sama usia kita kawin dan dapat anak hihihihi ...

okk dah kenal

ietams said... [Reply to comment]

selamat bekenalan nana!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok fine dah kenal..N arini tudung sama ngan nana/...tp sue pakai warna biru

MamaFarah said... [Reply to comment]

hehehe..selamat berkenalan la..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Selamat berkenalan hehe :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

:)
salam kenal....
kenal nana tp x kenal detail... tgk dr n3 jerr mcm dh kenal rapat kan :)
nureen jenis pendiam ckit tp klau dh bleh masuk, smbg x hengat punya :)

Nur-nba said... [Reply to comment]

Wah detail tu.. Selamat berkenalan Nana..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

hi nana
nama kita Zana..
he he he

bab 1st time org kata sombong tu..
sama mcm zana..boleh kata 90%yg memula kenal, tengok muka confirm kata zana sombong..hakikatnya..bila dah kenal jer tau..he he

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Semakin kenal walau dlm maya..x bercinta wktu seklh tapi cepat gak kahwin ya..mirul cinta pertama ya..

Falsya said... [Reply to comment]

Hi nana..nama kite pajurah..lhahahha

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

ok ari dah kenal...
hahahah selamat berkenalan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

oo...selamat berkenalan..ha ha ha!

ah ah..Nana ni sgt friendly. Ayu dulu pun org selalu kata sombong..mana ada sombong kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...