MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 31, 2013

minta tolong..

Sape ada beli paper sinar harian sabtu lepas?date 26.1.2013
Ada artikel pasal holiday safi ngan shila amzah,ada dua page cite pasal holiday tu, kita ada beli tapinye mil dah terbuang paper tu
Minta kalau sape ada paper tu bole x pos kan kat kite?nak simpan keratan paper tu tolong..tolong..
Published with Blogger-droid v2.0.10

mama- cerita hantu yang sedih

mama ni mengisahkan dua beradik victoria & lily yang kematian mak sebab kena tembak ngan ayah diorang sendiri, masa kelam kabut nak larikan diri dengan culik dua orang anak dia, bapak dia eksiden jatuh gaung sama2 ngan dua anak dia..masa tu victoria umur 5 tahun & lily umur setahun.

lepas berjalan dalam hutan bapak diorang terjumpe satu kabin terbiar & dia terus masuk dalam tu bawa anak2 dia berlindung..sebelum masuk tu victoria dah nampak ada "orang" dalam rumah tu..masa dalam umah tu bapak dia mcm serabut & dia nak bunuh dua orang anak dia..pertama dia suh victoria buka spec, victoria ni dah la rabun klw tak pakai spec mmg dia xnampak jelas & masa tu bapak dia suh vicotria pandang depan & bapak dia dah sedia ngan pistol nak tembak anak sendiri, masa tu la keluar satu makhluk terus terkam bapak dia sampai mati..maka selamat la dua beradik tu dari dibunuh bapak sendiri..

tinggal la dua beradik tu dalam kabin tinggal tu selama 5 tahun sambil dijaga "sesuatu" yang memang duduk dalam kabin tu..selama ni seme sangka diorang dah mati, sampai satu masa ada orang terjumpe kereta bapak diorang & diorang guna anjing kesan dua orang budak tu.bila diorang jumpe je budak tu dalam kabin diorang dah xmcm manusia normal berjalan cara merangkak dengan rambut kusut masai, kurus & terbiar.sedih sgt tgk keadaan diorang masa mula2 jumpe selam 5 tahun diorang bertahan hidup dengan makan buah beri penuh satu rumah tu dengan biji beri.

budak2 tu akhirnya di jaga oleh pakcik diorang..sejak tinggal sama mcm2 la perkara pelik yang terjadi..menda yang menjaga diorang dalam kabin tu ikut sekali duduk dengan diorang kat rumah baru..hantu tu akan cuba bunuh orang yang rapat dengan dua orang budak tu sebab dia jeles.victoria & lily panggil hantu tu mama, sebab hantu tu la yang jaga diorang sejak 5 tahun dulu..

cite ni agak slow tapi saspen berapa kali kita asik terkejut2 seram juga.sape yg nak tgk wayang rasa xtau nk tgk cite apa bole la tgk cite ni,

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

lontong goreng

lontong goreng?pernah dengar tak?saya pestime dengar pon sebab amrul yang selalu cite..masa kita dok jauh2 dulu dia selalu la kata dia suke bekpes lontong goreng, kita tak dapat agak camane la rupe lontong goreng ni, last week amrul ajak g makan kat kedai peveret dia kat jalan manis, kedai ni 3.

kita tak oder la sebab takut xle masuk hehe so kita try dari pinggan amrul je la.klw tanya  saya mcm mana rasa dia, rasa dia sama je mcm mehun goreng ke, mee goreng ke cuma nye dia pakai nasi impit.kita mmg tak leh la..hehe amrul suke sgt sampai 2 hari dia ajak makan kedai ni.apa2 pon kita suke lontong biasa je la..

/
 ni la dia rupe lontong goreng

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, January 30, 2013

teringin sangat dah ni


 skang saya tengah teringin nak makan rendang ayam..teringin sangat2...tak nak yang jual kat kedai api teringin nak masak sendiri, nak try buat sendiri, nak makan dengan nasi impit ala2 di pagi raya..heheh melampau ni..ko teringin ko buat la sendiri..dok jauh ngan mak xleh ngada2 nak suh mak buatkan..

hadeh dia nye tahap teringin ni rasa air liur nak meleleh keluar dah ni...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

menang conso contest nestum malaysia

aritu ada la join contest nestum kat fb, just tepek gamba je pastu bagi caption tak lebih 10 patah perkataan, lama dah ni xingat dah pon pasla contest ni, baru ahad lepas tgk result keluar, dapat la conso...jadi la kan..conso pon hadiah juga..hadiah utk conso ni nestum 3 in 1 di wrap dengan gamba kita, tak tau la gamba mana yang menang sebab anta banyak juga gambo tunggu la adiah sampai nanti, menarik plak kan..nestum tu ada gamba kita cam model haha puii..

dia setiap theme ada la 2 pserta menang RM500 conso menang nestum yang musykil nye awat la seme pemenang RM500 tu SEMUA orang cifinafa???tak de sorang pon orang kia..nampak sgt la pilih kasih nye.bukan la kita nak racist ke hape alah klw orang biasa join contest dia tau la..apa yg kita rasa..
ramai juga kwn2 menang ni, ayu rafikah, ayu damia, mamatisya, julia, adlin, pasya pon ada sape lagi ek ramai la rasa

 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

fesyen turban

nak gelak btol..aritu kan lepas mandi mia pandai2 je gulung dia nye towel tetiba jadi turban bile dah siap dia masuk bilik mama tengok ni lawa tak?hehe mama gelak je dulu baru cakap ye la lawa la..prasan nye..
kemain la kan nak bgaya juga org pakai turban dia pon nak pakai turban.dan mcm serban pon ada haaha..

kita xsuke pesyen turban ni sebab rasa segan & tak de konpiden nak pakai cam gini & sumpah saya rasa kalau saya pakai saya akan gelak dulu sebab rasa sungguh tak sesuai dengan muka, tapi bila ada sesetengah orang pakai lawa, saya suke plak tengok, kdg ada setengah orang pakai nampak pelik.

penah je ada org tanya nape xpakai mcm gini time dinner safi alamak..xpela kita oldskul pakai shawl je tu kita suke & selesa kan xmo la ikut peredaran zaman sgt hehe...saya segan nk bergaya lebih2 tu sebenarnya.


Tuesday, January 29, 2013

menang mcm tak menang hehe

ni ha..menang kt fb eye to eye optometrist, dapat la voucher RM50 konon2 nak beli contact lense lepas la kan..alih2 dia pm kita suh kolek voucher kat dia nye kedai kat melaka amboi kemain deka ko nak soh aku kolek kan?apa salahnye email je vocer tu bole la kita kasi sape2 yang dok melaka tu guna vocer ni, dah la tu dia kata kalau nak suh wakilkan orang amek boleh, tapi orang tu kena bawa copy ic kita..

ahh..malas la..leceh nak kasi orang ic kita ni tu kan pnc kose ahh..biala burn je gitu sikit pon tak rugi, ntah hape2 orang buat contest dia pon nak buat contest, skang ni contest share & win kt fb banyak merepek2 dah..ada ok, ok la..ada yg kasi vocer siap nak kena tambah duit ribu2 beli barang diorang hah...memang tak la wei..
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

mehuh sup ada tauge argghhh!!

saya udah bilang, saya tak suke mehun sup ada tauge..cam gini la jadi dia..hehe
 sayang je kan..saya tau xbaik membazir, tapi nye bila kita dah asingkan tauge tu sup tu tetap ada bau tauge buat saya tak lalu nak meneruskan perjalanan...sian mehun tu..sorry eh saya mmg xleh terima tekak mehun sup ada tauge..nampak gaya lepas ni kan..saya klw nk oder mehun sup kt kluang ni saya kena pesan awal2 la xmau tauge!
Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, January 28, 2013

longan ke ni?

minggu lepas jiran depan umah ada kasi buah longan, bile tengok kan rupe dia xmcm longan pon atau kata lain buah mata kucing.bese longan kan warna coklat kulit dia buah plak kecik2 je kan..biji kaler itam, ini tak buah kaler ijau beso2 mcm limau kasturi biji kale itam juga tapi bukan bulat.

bile tanya longan apa ni?jiran tu kata longan dari kedah benih bawa dari kampung dia kata.pelik pes time tgk buah longa cam gini rupa, tapi bila dah makan sedap je mmg rasa longan cuma tebal skit la..
.
 ada plak buah kembar konon2 kita cop la nak makan pastu ada kwn kata prg preggy xelok makan menda kembar2 ni tros xjadi makan hahaa
.
cam gini la rupe dia dah buang kulit mia amek gambo ni ntah ape2 jadi

Published with Blogger-droid v2.0.10

pertama kali mengaku tahun ni

tahun ni baru sekali je goreng ngaku, tu pon seminggu beli simpan dalam peti ais baru goreng kemain malas yarabi haha..ni beli kt giant skilo RM2.89 beli dua kilo je.jenuh la kopek kulit dia..kita mmg suke buang kulit ada orang xbuang kulit nnt klw xbuang kulit dia akan hangit kt tepi2 tu rasa mcm pahit skit tu kita suke buang kulit.

hazabnye nak ngabeskan goreng dua kilo ni haha..baru tersedar eh dulu camane aku sampai bole goreng 10 kotak ngaku ni eh?teriba kagum ngan diri sendiri dulu sampai puluh2 kilo kita dok goreng ngaku, tapi dulu kan buat ngan mak tu tak rasa penat sgt & cepat siap skang sah buat sorang2 baru ko tau azabnye nak menggoreng haha..makan skejap je abes nak goreng kemain bercinta!

dah la skali cukp la malas nak goreng dah..hahaha tauke ngaku dah resign!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, January 26, 2013

moga ada rezeki kami sekeluarga, amin...

berita ni bole di kata berita gembira utk ktorg, berita yang dah lama saya tunggu2...menda yang dah lama saya idam2kan....selama 7 tahun ni saya bersabar berdoa, minta dengan allah moga makbulkan permintaan saya...

kalau betul bagai di kata...ni bole di katakan rezeki bb...yallah...hanya engkau yang maha mengetahui..semoga apa yang direncanakan oleh mu berjalan dengan lancar...tak sabar nak tunggu saat tu yallah...

masa dapat tau berita ni nak menjerit melompat semua ada..akhirnya pengorbanan saya selama ni terbalas...buat masa ni saya tak bole share lagi apa berita gembira ni..insyallah satu ari nanti kalau betul bagai di kata saya akan lapang dada share kan kegimbiraan kami sekeluarga


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, January 25, 2013

sudah cukup sudah

Published with Blogger-droid v2.0.10

kulat sisir

last week amrul ajak g pasar tani, saje la nak usha apa yang ada kan, kat sini pasar tani saya jumpe ada satu je, ari isnin kat kampung melayu, kluang.kecik je pasar tani nye, tapi bole la, nak cari sayur2 ikan sini isnin pasar kluang tutup.so alternatif nye bole g pasar tani.

masa dok usha2 apa yang ada tetiba mata saya terspot kulat sisit atau orang kl kata cendawan kukur, kat satu kedai tu je yang ada jual..tu pon tinggal 3 piring, ala saut piring bukan banyak pon memula tanya satu piring bape?rm4 katanya mak aii mahal nye haha..kita ni mulut mmg xleh kaver kan situ juga kuarnye agaknye makcik tu dgr kita ckp mahai dia kata amek la..3 piring rm4.ok cargas suh dia bungkus 3 piring.ala..dah basuh2 mmg secoet je pon 3 piring tu tp cukup la ktorg berdua makan kan..mia xmakan la sebab pedas.

klw kt kl biasa saya beli kat pasar keramat, memang tak pernah jumpe lagi ada jual kt tempat lain..kalau bernaseb baik mungkin ada kat pasar tani atau pasar malam kat tempat jual sayur2 kampung tapi serius memang susah jumpe..klw kat pasar tu ada satu kedai indon tu je port nye mmg situ je ada jual.tapi ada musim juga menda ni.time2 ujan ada la..klw time musim panas kim salam je la kan nak jumpe


 ni contoh sebelum masak saya lupe amek gambo ni gugel je
 sebelum di masak make sure basuh btol2 tau..bia basuh 10x pon xpe..saya basuhan pertama tu saya rendam ngan air garam dalam 5-10 minit, ni supaya pasir2 & habuk2 tu keluar.lepas tu saya bilas ngan air paip berkali2 lepas tu saya rendam plak ngan air panas...
pernah sekali masa mak saya masak dulu kan lepas makan je mulut jadi kebas..risau dah ktorg takut racun serangga je kan..ye la menda ni kan hidup menumpang atas pokok mati..mana tau takut terkena racun serangga..bahaya tau.

ni klw nak ikut cara saya masak:
saya gaul garam & kunyit cendawan tu, lepas tu campak dlm kuali biar sampai air dia kering masukkan minyak...goreng la agak2 5minit gitu kan pecahkan 2 biji telor, last skali masukkan bawang & cili api, garam skit ngan serbuk perasa, ada juga yang buat masak lemak.
ada satu tempat makan yang saya pernah jumpe diorang jual cendawan ni masak lemak kat kedai omak den kat dengan uptown danau kota.
ni kan makan nasi panas2 ngan lauk ni je pon jalan...sedap tau!

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 bulan

eh eh cam xcaya la dah 4 bulan...ari isnin g checkup mcm biasa la..berat naik 800gm haha sedih..skang berat 62kg, ok la dari turun kan bulan lepas berat turun dah kena pen merah kat buku tu.muntah xde dah so far, skang cepat lapa rasa nak makan je...pastu mmg terasa geli2 dalam perut ada satu ari tu terasa mcm dia tgh mengeras pastu geli eh cepat plak dia mengeras eh baru 4 bulan.

so far smpai skang pon bole scan lagi..xpe tunggu beso skit la baru scan, anak kedua ni dia nye eskited xmcm anak pertama hehe..anak pertama klw bole tau2 pregnant je tros nak scan.ha..nak cite ni ada orang tu seronok la teman kita g checkup sebab...sebab apa?sebab dia dapat cuti hehehe...mmg gitu klw askar klw FC istilah dia family clininc, kira bawa anak g klinik ke bini g klinik ke laki dapat cuti, kebetulan amrul teman aritu dia keje pagi kul 12 klw ikut dah balik keje, tapi sebab dia bawa kita g klinik pagi tu mmg dia dapat cuti la xyah masuk keje dah, bez kan?hahaa..baru skang dia merasa...bak kata kawan amrul baru merasa dapat cuti sebab FC

kalau dulu kan kita g checkup sendiri je bawa kete sendiri, skang ni amrul la anta..hehe...dulu xmerasa kan skang baru merasa.bukan la xpernah rasa kira sepanjang mengandung mia dulu ada dua kali je dia cuti kebetulan masa g chekcup tu.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

bubur ayam

kat umah ni ada satu kedai jual ayam goreng ngan bubur ayam, bubur ayam dia sjibik mcm bubur ayam mcd sedap gile la..kena plak minggu lepas kita demam xlalu nak makan nasi suh amrul blikan bubur ayam ni, nak buat kang kita sorang je makan malas la..baik beli je senang.

naseb baik demam tak melarat ye la..kita ni klw bole nak elak la dari kena demam sepanjang mengandung kan..mujor demam sesema je..ubat mmg xleh makan la kan..xpe la kita pon jenis gitu klw demam2 sikit mmg xmakan ubat kecuali mmg tak tahan sangat baru makan ubat.lagipon tengah dok preggy cam gini mana bole simply makan ubat kan..klw g kenek pon doktor kasi ubat yg mild2 je..xpe la demi bb kita tahan je xmo makan ubat, hehe...

klw demam ni je nampak sedap kan, 
bubur, sup2 tu je la lalu tekak ni nak makan
 s



Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, January 24, 2013

mula2 sweet lama2 menyampah

Adoi stress nye haku tgk setia hujung nyawa aritu tgk sebab suke scene dia sweet2 skang sakit ati je rasa nak trajang si ersalina ngan ikram
Si el, dah tau laki ko mcm tu dok layan pakwe lama tu buat apa?
Yang ikram pon dah tau el bini orang nak hegeh2 lagi wat apa?
Stress2 pon tetap tengok hahaha...tp rasa mcm terlalu meleret la konflik el ngan zain ni rasa mest ramai yg dh nyampah kan?ke kita sorang je nyampah ni?
Published with Blogger-droid v2.0.10

rumah baru

haih....pindah lagi la kita..tak sampai sebulan saya dok kluang ni dah kena pindah, amrul plak baru juga pindah umah ni masa puasa yang lepas..sebelum masuk umah skang ni amrul dah bgtau awal2 kt owner yang ktrorg nak duduk lama, pastu owner tu pon kata ok..tup2 masa saya tengah kemas2 nak pindah dari kl aritu owner tu call kata dia nak jual umah dia, dia bagi tempoh sampai bulan 2 je utk ktorg stay situ lagi..

oleh sebab orang tu mcm serba salah dia kata ktorg bole duduk free sampai bulan 2, sebab dia pon tau yang amrul dah ckp nak duduk lama kan, alih2 dia nak jual plak..memula tu serabut juga la ktorg ni...tapi xpe..buat step by step, pindah dulu dari kl, nanti sampai kluang pandai2 la cari umah baru..

alhamdulillah...allah tu permudahkan segalanya..dalam kita dok risau2 nak cari umah baru,ada jiran bagitau ada rumah kosong nak disewa xjauh juga dari rumah sekarang, saya dok risau masa nak cari umah baru aritu sebab kita dah daftar mia sekolah, so xnak la pindah nanti umah jauh plak ngan sekolah,fuh...naseb baik la..umah baru ni lagi dekat ngan skolah & dekat ngan surau.yang penting umah tu luas sikit dari umah skang ni, kat luar ada ruang mia nak main basikal & moto dia.

ari isnin lepas ktorg g melawat umah baru, beso, master bedroom dia mmg beso bole main bole la hahaha.siap ada toilet dalam dia.rasanya minggu depan nak nak kena start punggah sikit2 mana barang yang kecik2..adeh..pindah lagi lantak la situ kita mmg xleh buat apa la..barang2 kita pindah dari kl aritu pon still ada dalam kotak lagi mmg saje xbuka amrul kata biar je..buka kotak baju yang kita pakai je..so xde la penat sgt nak packing nnt.

burok skit mcm ada kulat2 xpela janji ada umah kan
sewa RM400 klw kat kl konfem dalam 800-1000 la kalau umah teres gini
bilik ada 3
 luas ruang luar dia klw masuk kete ada space lagi mia nak main
Published with Blogger-droid v2.0.10

weken kami

weken last week amrul cuti, gini la kan kalau dah laki keje shif, weken berselang2 je bole jenjalan..kena weken dia keje dok ontok2 la kat umah hehe..tp bagus gak kan idok la tiap minggu kuar save duit haha...kita dah xkeje skang ni xleh nak bpoya2 sgt mcm dulu...klw dulu tiap kali amrul balik kl 2minggu skali kan mmg duit tu kuar mcm air je..skang ni mmg kena berbelanja secara berhemah la.

last week ikut amrul g kem ada sukan, amrul masuk tarik tali konon kita nak jadi pom2 girl la.xsedar perut dah makin nampak nak jadik pompom girl haha...skali amrul xmain pon tarik tali..sebab dia simpanan..(pasal berat sgt kot diorg takut grup amrul menang hahah..) seharian dari pagi ujan je kat kluang sejuk gediii...

balik sukan kat kem tu ktorg g kluang mall, lunch kat kenny rogers sini tak banyak pilihan makanan mcm soping mall kat kl, xde subway, xde johnys, xde chilis hahaha kan aku dah sound diri sendiri xyah nak chilis2 sangat la kan...esok balik kl g la mentekdarah chilis.

satu saya perati kenny rogers kt kluang ni, nape mcm tak sedap mcm kt kl ek?ayam kecik, muffin dia tak rasa coklat tapi rasa gula merah dah la muffin ciput klw kt kl muffin dia  kembang mcm nak tumpah dari cup.gravy utk mashed potato pon xde "rasa" huhuhu...seb baik kita tgh lapo bangat makan je xde komplen cuma komplen dlm blog je la hahaha...

sian btol..xpasan inner terkelepet2 nak arap amrul tegor mmg xla hahaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, January 23, 2013

sekarang saya dah rasa

Hahaha nak gelak dulu, masa dulu kan bila mak kita bising2 nak masak tp xde idea nak masak kita selalu ckp eh nak masak pon xtau ke nk msk,apa, kan banyak jenis makanan apa yg xde idea nya

Ok skang dah kena kat batang idong aku padan muke haha...dh nk dekat sbulan jd surirumah, ada juga kita ngelat sehari dua xmo masak sebab mcm xde mood nak msk dapor

Pagi tadi kemain beria kita bw kuar ikan ngan ayam dalam peti skali nak msk, xtau nak msk apa...sudahnye sadin tin makan ngan nasi panas2 settle...kita mmg suke sadin tin, tu psl mmg kena ada stok sadin, telor ngan ikan bilis tu seme lauk2 emegency tu, xtau msk apa tu la penyelamat

amrul keje masuk kul 11 dia mmg jrg la mkn kat umah tu pon jadi sebab juga kita xde idea nak msk, ye la kot dia rekues nk makan apa2 ok la ada la menu yg nak dimasak.ini stakat kita dua ngan mia mmg kadang sempoi sungguh la kita masak, xde sayur2 sebab dua branak xmakan sayor haha mmg kurang zat ktorg nih, xpe kaver makan buah heheh...

Niat di hati bkobar nk msk tp nye xde org makan, nak masak beria kwna tunggu weken je la, tp weken merayap plak bile masa nak masak spesel2 ni?tunggu ari spesel la kan..hihi

Published with Blogger-droid v2.0.10

sorry eh

 hahaha bengong btol..konfiden je ingat arini baru belas2 hari bulan dok buat entry nak autopublish kan...kita tak sedo dok publish date minggu lepas haha..gini la gaya suri rumah kan dah tak tau bape haribulan arini..
padan la pasya komplen bape banyak entry ko kuar selang seminit ni haha..

saya dah revert as draft dah minggu depan la dia kuar balik hahaa..bengong! ok la dah siap entry saya utk seminggu sampai minggu depan.kot2 nanti internet cam haram kan..sini internet kejap ok kejap tak tab tu asik2 nak kena restart sebab line kejap ada kejap x mencik!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

gambar saya ni :)

eh...eh...camane gamba kita bole ada kat page fb dutch lady moms club ni?hehehe...tumpang gelemer kejap rasa muahahha panggg skali..op koz la diorang jumpe kt blog ni, gambo join contest kleenex kengkawan.saya ok je,walaupon dl tak kasi link or kredit pic no hal la..saya bukan retis kan nak ngamuk2 orang guna gamba kita bukan dia guna utk tujuan tak elok..paling2 kita gak leh rasa tempias hahaha puii lagi skali..

aritu tgk gamba mz dl penah guna utk wat status diorang kali ni gamba saya plak diorang gunakan.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, January 22, 2013

checkout time babai avillion

 lepas game seme siap2 nak checkout..ada la masa 2 jam bole rehat2 nak mandi pool ke sauna ke..ktorg malas..balik bilik terus baring2 tak larat rasa, walaupon kita xmain game tapi dok berjemur tengah panas penat gile rasa..

sampai je bilik tros packing barang, kul 12 seme checkout kena pulak lif nye rosak.....dah kena naik 3 tingkat nak g lobi.pelik skit hotel ni lobi kat atas, chalet kat bawah.sampai je kat restoran apa lagi...makan time...weee kita dok tengah berselera nak makan ni kan seme kita makan..haih mujor sepanjang kat pd tak de sehari pon kita muntah..riso juga dok makan macam2 kan..kenyang sangat pon xleh nanti rasa nak muntah, ini bukan tahap kenyang sangat dah tahap nak meletup perut dah...


 
 tempat makan sebelah pool





 oleh sebab balik ktorg tumpang cik mas, maka tak bole lepak lama2 la..abes makan je terus chow..
 masa ni shila kata
nanti kirim salam dekat fasya..kelass ko sya..shila ingat nama ko ok hahaha
pastu dia kata kirim salam dekat lagi sorang sape lagi nana keding la tu hehehe
.
lawa tau shila ni kat luar dia xde makeup sgt pon paling2 pakai bedak je muka berseri2 je 
 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, January 21, 2013

telematch safi

memandangkan keadaan kita tak mengizinkan utk join game, so saya jadik penjaga garisan je kat tepi hehhe....keje saya dok gelakkan diorang adoi...klakar btol la..kita dok kat tepi ngan sorang wartawan kosmo dua2 dok gelak2 mcm nak terkecing nengok gelagat masing2 masa time game

ada yang tertonggeng ada yang tergolek haha...pecah perut dok tepi tu..sesambil tu kita tolong la snap gamba dari kamera budak2 lain..ye la sian diorang kan seme main game sape nak tlg amekkan gamba...saya pon main blasah je sape nye kamera yang dia suh saya jaga seme saya snap je..

saya join masa memula je chicken dance sebab tu aktiviti senaman kan, lepas tu ada acara lari2 saya xjoin la..seme nye tergolek2 saya tengok.memandangkan ramai yang dah balik jadinye pagi tu xramai sgt la peserta nya, grup e-car seme balik lepas dinner, grup ktorg pasya balik pas dinner, grup cik mas ada sorang balik lepas bfast.tak cukup 5 orang, tapi game tetap havoc.

diah lagi skali satu grup ngan shila..memang berjodoh je diah ngan shila last year pon grup ngan shila hehe...tapi seronok la..walaupon saya xdapat join diorang saya join gelakkan diorang hahaa...adiah2 utk pemenang seme dapat barangan safi, tahun ni beg saya tak penuh ngan barang safi sebab tak join game hee xpe la last year nye barang safi pon xabes2 lagi

chicken dance, kemain aida

 





 tertonggek2 shila hehee
 acara main baling belon berisi air

 tarik tali

 grup photo








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...