MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 27, 2014

apa khabar heartbeat

 lama gile kot tak buka heartbeat...semalam xde keje saje la buka dekat setengah jam lupe password haha..mmg lama tak buka..tak pernah amek peduli dah.

skali buka nengok ada RM42.69 eh..banyak juga tapi kena tunggu bape taun lagi baru nak cukup RM50 tak tau la..haha tak pernah lg makan hasil duit heartbeat ni..

menda ni bukan cam nuffanng anggap xde je..tu pasal sampai lupe pasword bagai tu.hehe.korang pernah ke cashkan HB ni?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

tak penah bukak pun ....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lg RM8 boleh lah cash out tu :) maunya setahun kot hahahha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah pon cashout ...dah lupa kot password

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah pon cashout ...dah lupa kot password

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah pon cashout ...dah lupa kot password

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Dh lupa password dah nana..
Tp iklan dia ada jek lg letak kt blog
Haha

Afasz said... [Reply to comment]

kite pon tak tgk lagi. rasanya tak bergerak kot. hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

heartbeat ak dh delete..huhu
byk gk tu masuk ye ko..hehe

CaDLyNN said... [Reply to comment]

da lupe password jugak! haha

Adyshariz said... [Reply to comment]

aku lupa pasal ni dh..ni pon bukak blog ko br igt..kirim salam la duit tu..sb password pon udah lupee..

heheh..entah ada 0 0 0 0 ..

><

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

wow,
banyak dah tu..

nk bukak jugak r
mintak2 la beranak amount dia.
hahahah

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory tak pernah check plak...lupa password pon yerr...ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...