MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 21, 2014

Cheese nan @rsmy best in town

Ok lah..memang stuju ngan trademark rsmy, cheese nan best in town.nila pestaim makan sini dulu kan penah sekali g amrul yg bawa masa tu mia kecik lg dlm umur5,6 bulan, masa g tu awal sgt dia blom buat nan..sudahnye smpai kesudah xpegi2..

Sampai la lately makin ramai blogger yg update g makan sini tu ajak amrul g makan...xleh jadi ni kita yg dok kolumpo tak try lg kengkawan dr luar kl dtg cuti kl seme dh try hehe...

Weken lps xplan pon nak g sini puncanya ptg ty g area hkl amek barang dah alang2 smpai hkl kita ajak amrul g makan sini sebab dah dekat kan..tp sebenarnya kita xla brapa lapa..bile tanya amrul lapa ke tak dia kata dia lapa ok la..kita pon oder la juga siap ckp kang sy xabes awk makan eh..jangan harap xhabes..sebab sedap sgt abes licin ok haha..memula kemain blagak saya kenyang ni konfem xabes.mia pon suke berebut2 memasing cicah dlm kari kambing tu

Sekeping nan cheese rm6 puas ati cheese penuh kot mantap gile.kuah dia kita amek daging kambing hancur xde kuah pon kering je, sedap sepinggan rm10.

 kakak mia ngan adik pakai baju tido je..dah tu xplan pon nk g sini hehe

 pizza hut pon kalah hehe
11 & 13, Jalan Medan Tuanku, Kuala Lumpur,
Malaysia
Telefon : 03-2697 0700
Waktu operasi:
Isnin hingga Jumaat : 11:00 pg – 12:00 mlm
Sabtu: 4:00 ptg  - 01:00 pg
Ahad & Cuti Umum: 4:00 ptg – 12:00 mlm

11 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Tudiaaaa. Cheese tarik gitu. Betul tu. Pizza hut pun kalah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mmg terbaik la nana...
Turun kl nnt kene p gak ni nnt

Afasz said... [Reply to comment]

sedap nye.. gebu roti dia.. byk ne cheese. mmg kegemaran kite ni... dap nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

masa pregnant leh abiskan satu roti nan tu, skrang makan separuh eh suku dah kenyang giler

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Rsmy?kat mana erk..

lia said... [Reply to comment]

perghhhh tgk cheese ko tarik tu pon da meleleh air liur aku...

CaDLyNN said... [Reply to comment]

amboi cheese die...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

perrrgghh nalareke...terbaik ni..adoi bila sue nak sampai sini ni

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tudia dia punya cheese terbaikk!
mcm sedap jek..dh ko kata sedap..mmg sedap la tu..hehe..

kari kambing tu pedas tk beb?

Cheritera Kami said... [Reply to comment]

tu dia..punya berjela cheese dia ha...

mama tisya said... [Reply to comment]

dh naik rege..dlu rm 5...tp mmg terbaek..cheese mmg kalah pizza

Bada Ariff said... [Reply to comment]

terasa lapaq la pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...