MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 13, 2014

diah selamat bersalin

alhamdulillah....akhirnya complete la seme bff dah jadi mak orang..lama tunggu anak bongsu ni keluar..hehe xsaba2 nak jumpe dia...11.january 2014 lahirkan si montel rayyan aramie bb boy diah...masa scan doc kata bb 3.4kg sekali keluar hamekk ko 3.99kg kalah adam danish anak nye nana keding 3.92kg je...

kalau dah bb 4kg adalah mustahil nak beranak normal kan..dengan saiz badan maknye yang kecik tu..alkisah di sebalik diah bersalin, 9.1.2014 dah buka 1cm, warded doc induce esoknye buka 2cm, esoknye baru bersalin..tu pon dah buka 8cm tapi bb xnak turun, oleh sebab jantung bb dah slow doc terpaksa la czer...nana keding, pasya & diah seme beranak czer kita sorang je beranak normal.

semalam ktrog sesama g spital tgk bb rayyan..anak memasing transit umah nenek haha..nana je bawa adam tu pon terpaksa take turn sebab spital kan xleh bawa masuk budak..kita naik ngan pasya dulu gomol2 rayan pastu turun jaga adam nana keding plak naik.haih..geram nye budak montel ni dah gaya bb umor sbulan sedap pegang..xsaba nk tunggu dia balik umah nanti bole selalu g gomol2

rayyan aramies share beday ngan siti nurhaliza curlasstt hehee

 rasa dh mcm dokong diah plak hahah sama cam muke diah kan

 balik spital singgah makan kat coffe box area umah pasya.dh lama ngidam 3 layer ice tea dia ni
 mehun spore ni dah xbape sedap la..huhu dulu2 sedap
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Masya said... [Reply to comment]

tak kisahlah czer janji selamat diah dan baby .. alhamdulillahhh ... sama tarik lahir dgn tok ti ...

Gieyana said... [Reply to comment]

Coney tul bb..congrats utk bff ko beb

Gieyana said... [Reply to comment]

Coney lak..comey..slalu typo error! Haizz!

NinaAz said... [Reply to comment]

Comel nama baby . hehehe

mama_saly said... [Reply to comment]

congrats...comellnya bb....

mrs kayrul said... [Reply to comment]

comel betul baby rayyan...besar2 macam tue senang jer nak jaga kan

Cheritera Kami said... [Reply to comment]

gebu..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah diah!
Gebu gebas baby sedap pegang :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

comellnyer....
mesti gebu macam mak dia nanti kan...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akhirnya semua jadi mak org..alhamdulillah

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

geram la bb ha..
tahniah buat bff ko diah
berat bb 3.99kg ye?
mmg kena czer la kan..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow..3.9kg..kemahen semangat!
Selamat berpantang utk diah!!

Nana said... [Reply to comment]

comelnye baby diah...boolat...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Allahuakbar ... Besar nyer baby ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...