MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 22, 2014

first time dapur berasap :)

 gile tak gile la...3 bulan stengah dapor tak berasap..nak kata tak berasap langsugn tipu la kan...berasap juga stakat goreng nuget, hotdog, buat air barli haha tu je la berasapnye..memang selama pindah kl tak pernah lagi masak...

minggu lepas amrul dah balik kl ari khamis tu kan..so ari sabtu baru la g beli barang dapor..selama ni peti ais mmg kosong je..ada air, susu, koko krunch nuget je..sayur ayam memang xpernah beli..soping baru dapor kt giant, bli ayam, sayur segala nak masak..hehe...cam best je..xsaba nak mulakan balik aktiviti memasak..

ni minggu lepas ari sabtu lunch masak ayam paprik ngan telo dadar je..sempoi xde kuah2 seb baik amrul mmg biasa makan gini jenis simple..janji ada kicap jalan..buat sementara ni konon nk masak2 weken je..tah tgk la nanti camane klw weekday partner kita tu lapa malam2 terpaksa la masak juga kan..kita memang xmakan nasi dah malam2


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tu pun dh mnyelerakan nana...
Lapo plak dh pepagi ni hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nmpk sedap

CaDLyNN said... [Reply to comment]

err..dapur umah kite pon da lame tak berasap :p

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Giler terliur..haha..lapo2..hehe

pinky said... [Reply to comment]

telur dadar kita samalah... mesti letak bawang merah, putih lada... huhuhu...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

samalah
aku minggu ni baru betul2 masak.sbb weekend mmg baru aku masak betul..
huhuuhh
mood tadak mari

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

samalah
aku minggu ni baru betul2 masak.sbb weekend mmg baru aku masak betul..
huhuuhh
mood tadak mari

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

uit gitoo kalo makna panas2 adoi terbaik tu..sue pon suke..nasib jugak kan akob pon jenis gitoo, jenis tak memilih..makan je apa yg binik dier masak..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

berasap gk tu dapur ko..
wpon msk mende simple2..hehe

ak ada gk la memasak hari tu..
tp tu la..kalau kerja ni
mmg nk masak remeh temeh lmbt..

Noor Izmaliza said... [Reply to comment]

aku pun mls masak ..sbb kadang tu masa byk kat luar dr kat rumah ni haaaa

Amanda Suria said... [Reply to comment]

sedapnya...first time dapur berasap pun nampak menyelerakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...