MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 30, 2014

kidzoona @ aeon au2

weken lepas ari sabtu xde ke mana2 dok umah je pagi tu buat breakfast utk yg tersayang ingat lunch nak masak la..skali yang tersayang tu kata xyah masak arini kita makan ikan bako istana..YES!! dapat cuti masak haha.... lepas g makan ikan bako blakang istana, mia ajak dd dia g jj...kemain dah terjumpe port mainan baru tiap ari berzikir tepi telinga dd nak g jj..nak g jj.

biasa klw g jj tu port menan kt tingkat 1 tu kat area barang budak..tp kali ni try masuk kidzoona belah blakang skit dekat ngan diy tingkat 1 juga, utk weken kena cas RM10 main la sampai lebam...bes skit yang ni besar mcm2 menan ada..

sejam lebey juga la lepak...abes2 main si kakak ajak makan kfc plak..adoi kuat makan btol anak aku skang ni....haha padahal baru je makan ikan bako nak makan kfc plak.kakak..kakak....klw dd ada kemain ko kan minta apa je dapat...

sronok rasa skang ni...dulu nak jumpe 2minggu sekali je..banyak masa weken kami tak dapat abeskan sesama..so mulai skang insyallah..tiap kali weken kami akan gunakan sebaik mungkin..nak cover balik weken2 kami dulu yang tak dapat spent time sesama..

kemain suke adik

nyawa saya


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tisya pn dok ajk nk pegi sini..mmg dh janji gk bila gg cabut nk bw tp tk bw2 lg...murah skit sini sbb tk ikut jam...kalo weekdays rm 5

NinaAz said... [Reply to comment]

kecikk jea kakak, tp kuat makan yea :)

Ieda Zakaria said... [Reply to comment]

Alhamdulillah dh together akhirnya..sure Mia bestkan..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Blm pnh try masuk sini

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

kami pun selalu juga bawa anak2 ke sini..dekat dengan rumah dan berbaloi. boleh main tanpa had masa.wah bestnya makan...pas ikan bakar makan kfc pulak ye hehe

watyz said... [Reply to comment]

kakak mia.. makin cun!!!

Cik Jue said... [Reply to comment]

geram tengok darwish...
kakak pulak makin cun lah

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sonok kakak main kt kidzone ye.
tggu adik bsr ha..
sure tk larat nk kejar kakak dia..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...