MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 6, 2014

menang hamper nivea RM500

alhamdulillah, ni kali ketiga menang ngan nivea.aritu menang RM500, pastu menang hamper RM100 ni menang lagi hamper RM500 tapi jangan salah sangka..RM500 tu sebab nye kita menang, amrul, diah, nana keding & pasya menang hehehe....menang berjemaah namanye ni...

ni seme kita la yang tolong masukkan utk diorang..masa tu tengah free xde wat apa buka la fb diorang seme tlg joinkan skali amek seme2 menang...yang menjadi masalah utama ni..diah, nana & pasya tak de resit nivea..sorang terbuang sorang tak ingat letak mana..aduh camano nk claim adiah gini

jadinye saya dengan rendah hati nak minta tlg kot kawan2 ada terbeli barang nivea xkisah la amount nye berapa & barangnye apa antara date 14.10.2013 - 13.12.2013 bole tak nak minta korang nye resit...pls..tolong la kawan2 kita ni klw xde resit burn la jawabnye adiah hamper nivea RM100 sorang....p/s klw sape2 ada email kan kt kita eh...fauzana_1@yahoo.com


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xdala nana dear..
Hopefully can settle it asap ye..
Neway congrats

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah nana n the gang! :)

Mohd Roshaidi said... [Reply to comment]

nana...yg nih blom confirm lg...aritu pakdee ada dpt gak emel cam nih...kak suzi fadillah pon dpt...tp habuk je...lepas send resit.takde berita...diam je...last2 dh umum pemenang...tp try dulu send resit dia...kalo dh tertulis rezeki utk awk,insya Allah ada la tu...all the best ya... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai sue tak da..kalo tak dah bagi dah...

eima said... [Reply to comment]

sorry kami tak de beli pepe brg nivea ....

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah nana n the geng..

so resit ko bleh pakai ke?

Afasz said... [Reply to comment]

alhamdulillah, rezeki awal tahun 2014.

diana said... [Reply to comment]

tak de la...
tahniah ye.,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...