MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 29, 2014

western @ la pelangi

last week hari gaji...konon2 nak masak la...kita ni kan klw angin rajin nk masak tu mgm rajin la...ingat nk masak skali amrul kata jom siap kita makan luar..nk makan western katanya..(memang peminat western tegar) pasni kena usha2 lg kedai western area keramat sebab dia dah dok kl mmg keje nk makan western je la nanti..blom pernah lg masak western nanti nak blaja juga la..masak sendiri lg banyak dapat kan kos pon murah jek

ktorg ni klw nk makan western biasa g al-azzezah al ansar tu tp aritu amrul ajak g try kedai lain..terperasan ada satu kedai western kt area umah tu kat au3, kita ajak la amrul try situ.la pelangi nama kedai dia..kedai tak ramai orang..

komen pasal makanan not bad la..tak la teruk sgt, kita amek black pepper steak dalam tu ada mash potato, coslow & spageti, spegeti dia sedap, kuah cair sikit klw pekat sedap dah tu...kira bole la nak rekemen kawan2 g makan sini tak la mengecewakan..cuma amrul nye lamb chop daging nye liat.lain2 dah ok dah


 western & goreng2 pon ada
  
black pepper steak RM17
 lamb chop RM17
 bermula la episod makan secara rotate skang ni haha..dah lama tinggal alam makan gilir2 ni..
nak bawa stoller budak kecik ni pandai dia mana mau dok lama2 klw stoller tak bergerak so kami terpaksa la amek jalan rotate makan...kita makan dulu pasai kita makan cepat,
 nampak tak mata budak tu kat mana haha dia mengigil2 nak capai makanan kita kasik la skit whipped potato tu beria dia makan

lokasi : dekat ngan sekolah rendah au3
49-85 Jalan AU 3/31, Taman 
Sepakat, 54200 Kuala Lumpur


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dah dkt dah nih..hehe..tp xblh lawan friske kt au3 kot..dpn safura holding..cer try..

aishah zaharin said... [Reply to comment]

cuba makan kat "that little gerai". kedai tu dekat ngan kedai syed bistro kuning kat keramat. burger dia sedap! kat facebook ada gak page dia.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun suka western food :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory pon minat western...
nak try jugaklah makan kat sini...tapi jauh jugak kan dari puchong nak kesana...huhu

Azura Aziz said... [Reply to comment]

wahhh nana.. mcm bestt.. ok, salah satu tempat nak torai ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

suka gk western...tk prasan kedai ni padahal antar tisya p sek ari2

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

ak la ni pon..
gilir2 gk mkn..
sbb irfan kdg2 tk mau duk diam
dia nk mkn pon kena tgk gk..
kang dia main2...haha..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mmg kena bergilir kan bila ada ank kecik ni..
Sama la nana, mesti kite pun mkn dulu sbb makan cepat
Yg tak besnya hubby mkn lambat2 dpt nikmati btul2 keenakkan makanan uwaaa!
Takpe, tu la mak-mak -___-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...