MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 17, 2014

alhamdulillah...rezeki anak2

 klw ikutkan date 22 januari aritu dah konfem tapi biasa la..surat dapat lambat sebab bos xde nak sign, kat opis ni confirm 3 bulan.aritu hr panggil suh amek surat..dah agak dah surat confirm la tu..xde la bajet ada increment, sebab biasa klw confirm mmg mana ada increment kan

skali buka je surat tu tros senyum sepanjang hari..yallah..tak sangka office kasi increment.sepanjang bekerja ni kali kedua dapat increment lepas confirm, mcm aritu keje kt batu caves opis lama lepas confirm dia kasi increment sebab keje bertambah tu yg boss kasi increment.

company dulu2 memang xde la kasi increment..increment dpt lepas ckp setahun bekerja, yallah..gembira nye rasa..syukur allah bagi kerja kat opis ni..apa yg kita nak ada. bonus, increment, office dekat ngan umah, keje tak stress sangat (bila bizi cam org gile je br stress).ni la orang kata rezeki anak2 kan..alhamdulillah bak kata opismate lah bulan febuari ni bulan yg murah rezeki kan?ye la dapat bonus, ada increment, dpt itu ini syukur

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

notti netti said... [Reply to comment]

alhamdulillah......seronokkan?....eheheh

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

hehehehe... Ok lah tu... boleh la belanja... :d

mama tisya said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah semua ni rezeki anak2 kan

Cik Jue said... [Reply to comment]

tahniah nana..moga lepas ni lebih murah rezeki nana

lia said... [Reply to comment]

Alhmdlh... hepi for u dear...

eima said... [Reply to comment]

wahh syoknye dpt tetap pun naik gaji ...syok

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Alhamdulillah
Rezki anak2
Tumpang gembira =)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

alhamdulillah

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

sama kita ..kira hadiah bday dr opis hahaha tp opis kita mmg tioap2 thn bulan feb akan ada increment ..jadi la naik sikit dr xde kan ..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
ok la company kasi kan

bln 2 sbb raya cina kn..
mmg dpt extra la
sm la company ak ni

ko cmpany cina gk ke?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah..hppy for u

Afasz said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. seronok nyeeeeeeeeeeee

Lin Azlina said... [Reply to comment]

syoknya nek gaji...tahniah.. bley mk n bsar mlm karang...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...