MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 24, 2014

angkut anak2 ke office

 minggu lepas bizi dengan tender terpaksa datang keje ari sabtu & ahad...memandangkan kita ni jenis tak pernah tinggalkan anak weken kt kakak (skang ni kakak yang jaga darwish) rasa mcm malas nak kacau dia ari sabtu..so kita bawa je la budak2 g opis..daddy diorang plak keje on call aritu xle nak tinggalkan kat daddy lagipon kita ni xberapa harap nak tinggalkan darwish kat dd dia hehe...klw dah stahun lebey ok..tp klw kecik2 gini takut dia xpandai handle

ari sabtu tu xde banyak keje menaip2 pastu 2nd floor ni seme datang keje so xde masalah nk buat keje..sebab ramai tukang dokong, ramai tukang jaga..berebut2 seme nk dokong..ahah releks ibu dia.bawa la sgala dia nye tilam, susu, nestum menan segala..dah petang2 skit tido dah dia..time tu plak baru ada keje dapatla siap kan keje dengan tenang masa dia tido tu

lemah kan klw kena keje sabtu apatah lagi AHAD! tapi nak buat camane..xde alasan tak nak datang..walaupun kita anak kecik keje tetap kena datang..dah kata keje..gini la keje makan gaji kan..tapi xpela bukan selalu pon..sian kt amrul kena dok umah sorang2

 kakak & kawan baru
 cam bos!
 aunty azie rajin nk dokong

 dah penat2 main tido..sedap tido kemain lena sejuk kena ekon kan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

hensemnye darrrrrrr...winduuuuu...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu pun pernah gak sekali dua...dulu la , bawak Ian & Iris ke opis..tapi tak lama la..diaornag suka, kita la nak buat kerja..susah sikit la..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tengok darwish ni teringat akan izz dolu, rajin gak bawak, kalo dier tak sihat kan

Nana said... [Reply to comment]

darwish dah besor... :)

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg lemau la kalo kena dtg kj sabtu n ahad..nasibaik dkt je ngan umh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Comey sgt!

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

kita pernah bawa kyra je hari sabtu kalau keje ..yg lagi dua kalau bawa ya ampunnn xleh buat keje agaknya ..
anak2 nana ok dengar kata agaknya kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...