MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 10, 2014

Chicken wrap

Aih...susah btol nak fikir apa nak masak dah amrul xmo makan nasik..kita kena la cari alternatif lain kena fikir menu utk dia.sabtu lepas tetiba terfikir nak buat chicken wrap kebetulan pagi tu g bfast luar balik tu singgah giant carik bahan buat chicken wrap

Amek ayam yg dh siap marinate 2 ketol, sebab klw marinate sendiri xsempat sebab igt blik umah mmg nak buat tros so bli je yg dh siap marinate punye, pastu bli salad campo, tomato ngan timun pastu bli dianye wrap tu

Balik umah tros grill ayam dlm pemanggang ajaib, dh masak potong kecik2 isi ayam tu masukkan mayo, black peper skit,bawang besar pastu last letak la salad seme ngan timun & tomato.

Pestime makan wrap buatan sendiri, biasa mkn kat mcd je.cam best plak makan cam gini,btol2 makanan sihat.cer klw bagi salad tu sesaja memang xlah nak makan..tp klw dh balut camgini sedap plak makan krup krap.

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Uiyooo sedap ni =)

Shark Kay said... [Reply to comment]

terbaek ler kak..
handmade nie..
rajin sungguh aka buat.

Masya said... [Reply to comment]

terbaikkkk .. kdg klu suami xmoo mkn nasi mmg kenalah pikir nak masak apa yg kenyangkan...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi sedap N nampak fresh je sayur tu

Cik Puan Rara said... [Reply to comment]

huaaaa sodap neh! nk jugakkkkk!

attyfir said... [Reply to comment]

mesti sedap nie..terliur gak dibuek nya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Sedap nyer ... Puas hati makan nih ...

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

wow...terbaiklah nana!
nak try jugaklah nnt. hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

hubby kita buat guna roti wholewheat ke namanye...kapit ngan salad je...tk leh la kita..ni okla sbb ada ayam kn

Pn. Zana said... [Reply to comment]

nana, kalau boleh ayam tu jgn beli siap marinate. takut garam banyak.

Pn. Zana said... [Reply to comment]

nana, kalau boleh ayam tu jgn beli siap marinate. takut garam banyak.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Fuyoo..kalah mcD cenggini..yeahh

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sonok kalau dpt buat sdiri kan
suka ak taw..
mkanan diet gk nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...