MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 24, 2014

coach leather duffle idaman kalbu

tak tido malam tunggu beg ni sampai..akhirnya setelah bertahun2 ngidam kan beg ni baru la skang dapat merasa...kalau ikutkan memang tak mampu nak pakai beg ni..syukur alhamdulillah ada orang baik hati sponser duit skit utk beli beg ni kita just tambah 33% aje dari nilai beg ni hehee

ok first skali nak tenkiu kat diah...sebab diah tolong bayarkan deposit untuk beg ni 50% diah sponser huwa..nanges lagi sampai esok..tq rodiah...i love u so strong! hahah dah dapat beg mahai kemain strong lagi kan lebiu lebiu..alkisah kawan tu dia dapat rezeki lebih..jadinye dia telah baik hatinye nak bagi RM300 kat setiap sorang dari kami diah kata korang klw ada nak bli apa2 usha2 la barang kt online..aku kasi RM300 adiah utk korang seme lebey dari tu bayar sendirik! (siap pesan ni adiah beday ko untuk 3 tahun hahah..so thn depan & tahun lagi satu xleh claim adiah beday)

kita dah dengar dia nak sponser RM300 apa lagi...mmg nak bli beg coach ni la..dah lama berangan nak bli.hehe..masa dah bayar deposit tu kat syana tetiba nana keding wasap dia kata aku tambah lagi RM100, anggap la adiah beday tahun ni..huwa...nanges lagi 40 malam hahaha..67% dari harga beg ni orang dah sponser tinggal belen 33% tu bayar pakai duit sendiri

bulan lepas cashkan nuffnang ada RM105 tu kita wat tambah2 la bli beg ni..so belen RM90 je kuarkan duit sendiri..hehe..syukur dapat juga merasa beg ni. yang menjadi idaman klebu sejak azali.kita dah puas usha dah carik harga yang murah last2 nampak paling murah kat page syana Online Shopping from UK & USA tros rembat..

jumaat lepas bayar, ari sabtu dah sampai cepatkan?beg ni tali dia bole ejas nak pakai pendek bole nak sling pon bole, besar nengok dlm gamba xbesar kan..skali sampai puas ati mcm2 bole sumbat naseb darwish je xmuat nak sumbat haha.., kaler navy (klw tgk dalam gamba mcm hitam tp sebenarnya kale dark blue cam tu)

pagi tadi dah rasmikan bawa g keje

pagi2 sampai opis dah suh opismate amekkan gamba nih nak kasi kat syana tokei Online Shopping from UK & USA
dah alang2 tu tepek la kat blog
 ni slingkan dia, klw sling gini g jenjalan sesuai la
kemain muka ada senyum kan...hahaha semangat g keje arini pakai beg baru
 ni plak kasi pendek kan dia g opis sesuai la camgini kan
p/s : sila fokus kat beg je ok jangan fokus kat tuan yg gemok tu hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mizz miaizzati said... [Reply to comment]

ishh baiknye kawan akak tuu..susah nak cari org yang suka mengembirakan orang..cantik bag tu memang berbaloi

Falsya said... [Reply to comment]

haaaa,gemuk ke?..cer la try petua aku..larik!!!!..wkakakakaka

Nana said... [Reply to comment]

untung la ade org sponsor... (",)
cantik gila beg tu...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Murah rezki diah n nana keding..
Untung dpt kawan yg leh nangis n gelak sesama cam dorg ni..

Beg cantel uols!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Untungnya..400 tuh..semoga murah rezki rodiah ye

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes cun!! ur bff memang bff till jannah..nana sgt lucky :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak...tuan punyer beg tak demok la..kikikiki....tp beg serius cun...best dapat BFF syang sayang2 gini kan..alhamdulillah

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki tul bff sponsor byk gk tu...senang tali leh adjust...

Suhaiza Shamsudin said... [Reply to comment]

Awk Bertuah dpt bff mcm tu .. bg tu sgt chantek... salam kenal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...