MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 27, 2014

coklat ritter sport

 aritu ada opismate yang keje kat site klia2 blikan coklat ni..kita ni memang kategori hantu coklat..bile try makan kan, mak aii sedapnye rasa dia..rasanya tak pernah tgk kat giant ke kt mana2 pasaraya..ke ada ek?sape pernah tengok coklat ni?budak opis tu bli kat klia.

rasanya langkawi mesti ada kan?asal la dulu masa g langkawi tak bli coklat ni..klw nk compare coklat whittakers lagi sedap coklat ni..argh terasa2 dalam tekak...pasni klw ada org g langkawi nak kirim lah coklat ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

pernah beli aritu masa g langkawi. tapi saya x berapa gemar ritter sport ni. lbh suka whittakers. sbb ritter sport ni mcm manis sgt kot. ntah la kan, lain org lain citarasa :)

Syima Emi said... [Reply to comment]

saya suka yg almond.
memang sedap plus harga dia meletops skit hahaha.
byk je kat 7E. kat giant tesco rasanya semua ada, pernah nampak..

iduraz said... [Reply to comment]

ada nana jual kt kl..tp tk ingat nampak ktner...tapi bagi kita choc ni manisss sgt..hee

Petak Bunga said... [Reply to comment]

kirim 2 ek..
pos kat kita satu.
x pernah rasa eh

Luv said... [Reply to comment]

ada jual kat jusco aeon tp xsemua jusco ada ... kat kedai coklat klcc n pavilion yg mahai tu ada jual gak... rm9.90... tp kalo pi langkawi just rm3.90 jek.. flavor paling sedap ritter sport ni STAWBERY YOUGART...

Luv said... [Reply to comment]

ada jual kat jusco aeon tp xsemua jusco ada ... kat kedai coklat klcc n pavilion yg mahai tu ada jual gak... rm9.90... tp kalo pi langkawi just rm3.90 jek.. flavor paling sedap ritter sport ni STAWBERY YOUGART...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...