MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 20, 2014

cuci sendiri

 dah lama dok usha deal2 kat grupon, mydeal seme carik kot ada murah2 cuci beg.skali nengok RM100 tu siap ada pakej la plak beg besa seketol pastu wallet seketol hoihh mahal la..(bagi orang kedekut cam aku mmg mahal haha) sebab aritu ada member beli kt milkadeal kot RM50 je..tunggu nye tunggu xde plak murah2..last cuci sendiri je...dah nekad sebab xlalu nengok beg itam belengas

dah tawakal dah..klw la beg jahanam ni pas kering aku redho..hahaha..gasak kan...cuci sendiri dengan penuh hati2 tak rendam dalam air ada cara la..pegang dalam beg pastu celup berus dalam air sabun pastu berus skit2, hati2 je part tali dia tu xkasi basah...

ada 2 beg yang cuci sendiri aritu dua2 beg coach yg menang contest tu.beg coach kaler biru tu xde masalah sebab senang kain dia plak mmg bole kena air cuma tali je kena hati beg kaler kelabu tu la kat srtipe dia tu cam ragu2 juga nak berus ahh lantak kan berus juga.

elok je dah cuci sendiri kan..esoknye masa nak anta bebudak umah mak nampak tepi jalan ada kedai dobi baru buka dia ada buat service cuci beg cisss bedebah! time aku cari2 cam orang gile xjumpe time aku dah jahanamkan beg aku baru kau buka..haha..xpela pasni dah tau mana nak anta cuci beg2 ni

skali bile kering beg kelabu tu cam cacat skit kat line tengah tu hehe..dia nampak mcm kembung skit..xpela redho seb baik free kalau beli sendiri mau nanges air mata darah haha..
 nampak x tepi2 tali tu kotor sebab xberani nak berus dekat ngan tali xpe klw pakai xnampak sebab bawah ketiak kan hehe..
 beg ni senang skit nak basuh
 ni pon sama dekat2 ngan tali tu still kotor skit xberani nak berus dekat area situ
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Naseb beg free ye nana =)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

beg mahal memang kena kena jaga sikit bila masuk bab2 nak maintain kan..sat g jahanam..sayang sangat!!

adarnadzmie said... [Reply to comment]

mahal tol yer service cuci beg... selalunya akak beli beg yang kaler gelap x payah basuh...hihi

mrs Fiza said... [Reply to comment]

nasib rezeki contest..kalo beli sdri mmg tk berani beli warna cerah..dhla gelojoh skit kita ni,.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

oooohhhh basuh bag pon ada cara erk..sue pon main sental je..kikikiki

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beg coach wpun ori dan mahal tp senang gak rosak or bila kotor and kita cuci jd rosak gitu

Afasz said... [Reply to comment]

syg nak basuh beg.. nampak cam baru. ala kat bhgn ketiak tu tkpe..

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn tk p cuci lg..dh kusam..nk bli baru ntah bila..hehe

adda syuhada said... [Reply to comment]

xberani nak basuh beg...huhuhu

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Nak basuh beg jugak ni tp x tau kat mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...