MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 6, 2014

cuti CNY pergi mana?

seme orang update cuti cny aritu balik kampung la oliday la..tp kebanyakan nye balik kampung kan?kami tak kemana2 cuti 4 ari dok dalam kelumpo je..makan tido makan tido besaq kan badan haha...

ari sabtu tu kan hari gaji..pagi tu mmg tak kemana2 breakfast pon kt umah..lunch xmasak sebab mmg nak belanja amrul makan hari gaji kan..kena la blanje hehe...dah ptg2 tu kul 4 kuar g giant jap bli barang dapor, carik susu pampes darwish kat manjaku pastu balik tu ajak amrul g makan kt saba..

ingatkan orang yg tengah diet tu nak oder kebab sebab katanya xmo makan nasi nak diet...ceh skali amek ko mandy lamb dia oder jahanam diet haha..pastu salahkan kite plak kata awak la ni ajak makan xkan saya nak nengok je..eleh iman sendiri yg xkuat nk salahkan kite haha...

 pagi2 layan movie sedap je dia dok celah ketiak dd dia
 kakak tak sudah2 main game kt tab dd..kita nye tab mmg dah uninstall seme game haha saje xmo kasi dia usik tab, so sejak amrul balik kl mmg tab kita dia xpenah sentuh
 dah petang siap2 nak keluar
baju, seluar jeans & kasut baru beli kat uptwon fes time darwish ada suar jeans
bile pakai kan dia cam ni dah nampak cam budak besar je kan?hehe
 jom dd..cepat kita g makan


 sronok btol makan aritu sebabnye darwish tido dalam stoller bole la menimati makanan heheh
ni kite nye mandy ciken
 mandy lamb cam bese la peminat tegar lamb amrul

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

jahanam diet amrul ye..tak pe la sesekali..lepas tu diet balik kan

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Amrul leh geng ngan papazakwan.. Mesti order mendy lamb.. Darwish dah mcm budak umo 1 thn..! Besar dah dia

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

wahhh..comelnya anak2 nana!
kita follow blog nana :D
(Suria)

mama tisya said... [Reply to comment]

laparrrr..mmg mcm bdk beso dh pki jeans...kita pn tk p mana2 cuti pjg aritu..p jln2 tgk wyg..mkn2 je la kjnye

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kalau pakai jeans mmg nmpk cm bdk besar kan..
encem je darwish..

muhamad hafiz mohamad sarpan said... [Reply to comment]

brandednyer ngan bju guess kasut adidas..silap2 ni branded jeans laie mahal nih..

diana said... [Reply to comment]

sekali sekala apa salahnya..lepas ni bakar itu kalori..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...