MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 11, 2014

dah lama tak shopping kat mydeal

 setahun "puasa" dari membeli belah kt mydeal hehe..last shopping kt mydeal bulan 1 tahun lepas bli pemanggang ajaib.ye la pastu kan dah tak keje dok diam2 kt umah la..memang tak berani nak buka web mydeal ni takut hahah..kang dia menyeru2 je memanggil2 je suh membeli..sgala web soping online xbuka..grupon ke poplook ke hape memang stop kejap masa jadik suri rumah dulu

ni skang dah keje ada duit sendiri apa lagi...menggila balik la hehe...sampaikan budak opis yg xkenal apa tu groupon seme dah pandai shopping kt situ..diorang kata akak la ni punca ktorg xkenal pon grupon sebelum ni...bila diorg tgk kita dok bli itu ini kt mydeal la groupon la baru diorang pon pandai

kita bli menda yg memang keperluan tak de la nak nbageskan duit saje2 bli menda takde paedah..cam rak kasut ni dah lama cari pindah kl dah 4 bulan kasut sepah2 je xde rak..aritu nk bli kt grupon tgk cam kodi sgt (kodi tau?cam sempoi sangat la rak dia ternganga je xde tutup)

ni tadi buka mydeal tetiba ada rak kasut yg lawa 10 tier siap ada cover kemas skit
 Design 2: 10-Tier Shoe Rack for RM55 (worth RM129)
 klw yang ni tgk kt grupon RM45 tp xde cover

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon baru membeli tadi kat my deal..kikiki...sampai lupa password..nampak sgt lama dah tak bukak...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ok jgk..lawa

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

cantik dan kemas. nak ushar jugaklah. hehehe

CikLily Putih said... [Reply to comment]

cantik gak rak kasut ni nampak kemas dan tak berabuk pun

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

lawa2 la rak kasut tu..
pink ada plak tu..hehe..

AlyzaFisol said... [Reply to comment]

sye dah beli yg groupon nye rak kasut...huhuhu..kecewa...skang dh mcm nk roboh dah, padahal pakai tak sampai setahun...sob sob sob...

jemput singgah : http://www.alyzafisol.com/

QUEENPINK said... [Reply to comment]

Cantiknya rak kasut :)

NzA said... [Reply to comment]

singgah..
wah cantiknya..trsusun kemas...akak pn tetiba berminat.....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kaler menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...