MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 12, 2014

dari kerana BLOG

sebab blog la..banyak dah menda2 yang kita nak letgo dah terjual..senang btol..klw ada nak letgo iklan je kt blog sekejapan je kang ada orang wasap..& kebanyakan para pembeli tu seme silent reader blog.kang klw diorang wasap sure diorang kenalkan diri saya silent reader..berminat nk bli barang bla..bla..hehe..

pasni senang la..nak letgo apa2 up je kat blog..klw up kt fb tu cam xbape dapat sambutan

aritu masa nak letgo carseat darwish dlm masa sehari je dah ada orang wasap, dah selamat pon jual kat huda silent blog dari sentul katanya
breast pump kakak ni pon dah selamat di jual kat silent reader juga nama miza
yang ni last week punya nak letgo food processor nana keding, dah ada yang berminat nk bli dah tq suria pon silent reader juga..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

SENANG NK LETGO brg. Kt blog jugak diorg leh jumpa kali search kt google kan.

NinaAz said... [Reply to comment]

*kalo

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Byk gak kebaikan dr berblog ni kan
Cuma jgn salah guna jek la ye tak...
Jualkan brg gak nana, bleh? Hahaah..! :P

eima said... [Reply to comment]

betui2 .. betui ...

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu aku dtg melawat kawasannn hahha lama na tak masuk blog...
aku nak letgo stroller tapi nnti dulu aku nk survey stroller lain dulu hahahahahahah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki berblog tu...semua terjual kan

attyfir said... [Reply to comment]

banyak kelebihan berblog nie kan :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

betul :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

betui2..
ada gk kebaikan berblog ni kan

byk silent blog yg beli kt ko ye nana..
eh ak nk letgo gk..tp tgh pk arr..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...