MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 13, 2014

dua rancangan yg bole meruntun jiwa

setiap hari khamis kul 8 malam sure dah tunggu depan tv.nak tgk racangan coming home  one minute born in uk channel 709

1. coming home : rancangan pasal anggota tentera yang terpaksa berjauhan dari keluarga sebab berkhidmat jauh di perantaun.rata2 diorang berpisah dalam 7 bulan tak bole balik.ada satu episod tu askar perempuan terpaksa berjauhan ngan suami dia selama 2 tahun.fuh...gile sedih la..sebab kita pernah merasai & faham sgt2 perasaan orang yg berjauhan ni

dalam rancangan tu pengacara interview si isteri..apa perasaan bila berjauhan...pastu interview plak anak2..sedih tgk anak yg kecik baru umr 5 tahun menangis..cakap i miss dad.pastu masa si suami nak balik pengacara ikut sekali pergi airport rakam pertemuan suami isteri sementara tunggu suami sampai pengacara tu tanya apa perasaan sekarang

kebanyakan jawapan dari isteri2 diorang akan ckp gementar, berdebar rasa mcm first date hahaha..serius itu la yg kita rasa tiap kali amrul nk balik kl masa dok jauh dulu.bila si suami sampai ada yg laki campak je beg tepi tangga pastu lari peluk isteri dia sambil nangis adoii tacing sangat mmg nanges sama tgk

kenapa la malaysia xde rancangan mcm ni hehe..
one minute born in uk

yang ni pon sama..tiap kali nengok mest nanges...rancangan ni lepas je abes coming home.cite pasal orang nak bersalin dari dia mula masuk ward sampai dia bersalin dapat tgk camane diorang tahan sakit masa contraction aduiii bile dia tunjuk diorg tahan sakit tu tetiba badan ikut sama mengigil rasa mcm kita plak yg nk beranak...lagi sedih bila bb tu keluar si bapak menanges sebak tgk anak dah lahir..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

TeacherAzimah said... [Reply to comment]

eh mcm best la.channel mana ni?

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

one minute born aku mgm tgk
tpi coming home aku tak tgk lansung sbb?
deme gi jauh2 bunuh orang, buat home raid, jdi sharpshooter..
lps tu blik kg sendiri sedih2
nonsense..
seme deme rata2 keje kat afghan and iraq
bukan bias tpi aku cukup tak suke dgn soldier mcm ni..
pasan tak mainan US?
klu mcm ko dgn amrul mmg real, mgm mempertahankan negara...
tpi indeed..
citer coming home ni mmg aku tak tgk..
ade reason sendiri
*tapi tak sure ade ke episod yg deme keje dgn UN ke..kat congo ke..

tapi citer born one minute UK tu mmg aku tak pnh miss
lagi satu best citer switch wife..
tu pun best jugak
bini org kaya kena tukar dgn bini org keje ladang
handle ank2 diaorg..
nak handle dgn suami tukar ni (tpi deme takde having 23cm)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue suke tgk citer one minute born in uk...tu mmg best..tak penah miss

Cik Jue said... [Reply to comment]

jue selalu gak tengok...

Wak Gelas said... [Reply to comment]

wak pon dh lama x tenokk tv jugakks.,ahHKs

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh lama tak tgk tv hehheh

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alamak..
ak tk tgk..
ke ak tk amik channel ni..haha
jarang tgk tv sgt..haha

attyfir said... [Reply to comment]

tak sabar nak tgk gak ..baca citer nana pun dah mcm sedih,kalau tgk sendiri mau nangis nie

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Alaaa.... Takde channel tu huhu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xsmpt nk tgokla..tp suka je tgok siri tv nih

FiZ said... [Reply to comment]

suka tgk one minute born in uk tu.mcm2 gelagat dapat tengok.huhu

N.A.T said... [Reply to comment]

TV mana ni ... emmm seb tak tengok ... hik hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...