MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 14, 2014

jenjalan buang masa

ari sabtu lepas je breakfast amrul main jalan je..gitu la dia kan klw tak de plan nak kemana2 dia akan jalan je memana dia suke ikut suke la dia nak pusing stereng arah mana haha..suka buang minyak jalan xde arah tuju.

dia drive sampai la area kelana jaya..bile dah sampai kelana jaya kita pon suh dia benti kat paradigm mall..dah lama tak datang baru skali je g sini.saje la nak usha2 kasut..memang niat di hati tu nak window shopping je...dah tengah bulan xle nak blanje bukan2 hehe...

tempat yg dituju payless shoe sources lama gak dok dalam tu saje usha2 kasut sebab nanti gaji nak bli kasut dah lama rasa tak bli kasut..mia kemain suke la kan masuk sini seme dia nak bli sampai kasut kebun pon dia nak bli hehe kasut kebun lawa la bukan kaler kuning mcm phua chu kang tu.

kat sini banyak kasut yg sepasang mak & anak diorang bukan letak sebelah2 kasut mak ngan anak sepasang tu tp klw korang pegi row dewasa carik kasut korang cuba bawa kasut tu pegi row budak mest ada yg sama..best kan?xyah susah2 nk tempah nk pakai sedondon.tp ada pattern2 dia je la yg dapat sedondon tu pastu plak size budak dr umr stahun pon ada sedondon ngan si mak eii comei geram tgk

mia berkenan plak nk kasut ni bli la kt dia
 adik dah bising2 ktorg lama dok dlm ni haha dah tu seme kakak nk try tak tentu arah kakak tgk high heels seme
 contoh kasut sedondon kasut budak tu RM60 lebih tp ada diskaun 20%
.

 tros pakai kasut baru dia
 .
kat luar tu ada bear bapakkk besar 
ni klw dpt adiah besa ni camane nk bw masuk umah ni hehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

ida idaa said... [Reply to comment]

cantik la kasut yang sedondon tu..

Petak Bunga said... [Reply to comment]

mati kena penyet bear tu nanti kalau bawak balik.



berkat jumaat penghulu hari.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

belum penah sampai paradigm tau..banyak kali ajak hubs pergi..huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik la kasut sedondon tu yee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cute kasut sedondon tu!

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kasut sedondon tu lawa la..
ko beli ke?

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cun la kasut sedondon tu..!
Bestnya klu mcm amrul ni..
Senang nak ajak berjalan :)

mama tisya said... [Reply to comment]

skali je jejeak paradigm...jauh tp best msk payless shoe tu...mia trus pakai ye...hah beso tul bear tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...