MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 10, 2014

limau situ sana sini

abes dah musim raya cina...banyak btol dapat limau.dulu2 opis tak ramai sangat supplier cina..sini bole kata majoriti supplier cina..berkotak2 limau dapat..sampai ada yang xnak bawa balik..kita amek je dah orang tak nak kan..bukan nk makan pon tp nak bagi kt umah mak..dari buruk kt opis baik bawa balik umah

2minggu lepas ari isnin dapat sekotak sorang,orang kata klw pastik limau kale cerah tu manis buka rasa mmg manis pon maybe mahal skit la..dah orang kasi kita amek la..ada juga dpt pastik oren tu mmg masam skit buahnya..tp dah orang bg kita amek je la..

dekat 3 kotak semenye dapat dah tu tiap ari ade je subcon dtg bawa limau skali bawa berkotak2..kita amek je kasi umah mak.utk umah sendri just amek 10 biji je tu pon xabes2

ni yang manis punye

department kita ada 5 org so bg la sorang skotak


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Smlm p shell pun cashier tu kasi limau free 8 bijik =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooo sowang sekotak tu..best2..

lia said... [Reply to comment]

tahun ni, sebijik limau pon x dpt he3... redha jer la...

adda syuhada said... [Reply to comment]

salam...
wow dapat limau...nk sebijik...
sy ni mmg hantu limau..
en somi bli sekotak 3hari je dh licin....

Cik Jue said... [Reply to comment]

banyak tue....
ni kesukaan faez

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

opis dpt gk
tp kita ltk kt opis..
share2 kt sini je..hehe..
ada gk bw blk..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Tak dapat pun ...

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...