MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 27, 2014

makan2 sempena gaji

ari selasa ritu orang tu gaji..cam bese lah ari gaji mesti kena blanje makan itu kewajipan..hehe...tak plan pon sebenarnya sebab nye amrul gaji masa ari keje kita skang ni ari keje memang balik keje dok umah je xde nak merayap2 dah..ada plak anak kecik payah nak kuar merayap malam2..

dah kul 7.30 malam amrul call suh siap2 katanya...nanti jumpe kat jj dia pon balik keje terus g jj.besiap la kita ni sepantas kilat..darwish pon pakai baju tido je..haha cam bese la...umah dekat xyah nak melawa sangat lah klw stakat nak g jj tu sekentot je ngan umah.

dah sampai jj tu amrul tanya nak makan mana mia?eh skang ni dia tanya mia je tau bukan nak tanya kite kecik ati kita haha..mia nak makan johnys tapinye payah plak adik skang ni tengah lasak kang abes kuah tumpah kang xle nak makan yg kena tunggu2 gitu..haha..nak makan kena yg jenis sedia ada nak masak2 cam johnys kenot la..tunggu dia bole duduk dalam bb chair ok la..klw dok dalam stroller xmau nye dia dok lelama klw stroller bergerak xpe klw stay je dia pon pandai xmo dok lelama

suh kak mia amekkan gamba nk kasi naa mama iqy nengok sebab dia kasi adiah skirt askar tu kan baru pestime pakai.
dd ni suke la nak buat muka xpenah serius klw amek gamba
amrul mmg xpakai baju loreng..klw tak bole sedondon loreng
dalam toilet pon jadi haha..kak mia jadi mangsa
pose khas utk naa mama iqy nih

takoyaki tak sedap lagi sedap tako tao yg kt aeon tu
mia nye udang tempura
amrul amek set salmon ni kenot go la ai...bau hanyir
kita nye makanan xdan amek haha pasai kena makan cepat2 budak botak tu melenting2 dalam stoller
tq eh sarjan..blanje kita cam bese kita gaji nnt turn kita banje plak
sebelum balik singgah bli groceries pestime g aeon orang dah nk tutup pintu hehehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya mkn sedap2 time gji la nk mkn sdp2 pun kan

Afasz said... [Reply to comment]

si darwish tu dah pndai posing macam kak mia posing. hehe.

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tak sbr tggu papazakwan gaji
Nak p makan2 sempena gaji gak
Hihihi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Dapnya...yum yum

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

nom nom nom..sedapnya!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue baru semalam makan sempena gaji ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...