MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 26, 2014

MENANG SAMSUNG GALAXY S4!!

 oh my english!! kita menang samsung s4!!!

tipu jek...hahaha adoi kus semangat lemah jantung aii..
semalam ayu rafikah pm kat fb tanya ni nana ke yang menang ni?
kita pon nengok eh fauzana nana?rasanya dia announce pemenang tu pakai nama fb
tapi nama fb kita fauzana ismail
dalam hati dok fikir ada ke aku tulis fauzana nana dalam contest tu..
pastu nak makesure kita pon Pm dumex fauzana nana tu fauzana ismail ke??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni ha dumex pm pagi tadi
hahaha...bukan fauzana ismail rupanya
tp cam kelakar plak
nama fauzana ni bole di katakan rare juga la
kena plak dia pon nama fauzana nana
kita pon nama fauzana orang panggil nana
kan dah terkonpius disitu haha
xpela...blom rejeki lagi nak menang gadjet
p/s : tahniah kepada kwn2 yang dah berjaya menang tv, henpon & susu dalam contest ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai sue egat betoi2 nana punyer nama

Gieyana said... [Reply to comment]

Igt hg menang dh..br ja nk wish d..insyaallah mn tau satu hr nnt dpt menang..:)

azievee said... [Reply to comment]

Pagi tadi kita ada tengok ingat awak yang menang baru nak wish tahniah...hihihi

azievee said... [Reply to comment]

Pagi tadi kita ada tengok ingat awak yang menang baru nak wish tahniah...hihihi

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya klu btul kan??

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

alaaa..baru nak wish tahniah. hehehe. xpe dear. belum rezeki lagi, soon insyaAllah :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tkpe sipi2 tu..mana tau pasni menang..aritu nama julia johari mng iphone...kita ckp kt julia jaafar..tklama lg menang gk sbb sipi2...tup2 mng iphone gk

mizz miaizzati said... [Reply to comment]

ishh kalau saya dah kecewa tu hehe..takpe cuba lagi ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...