MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 12, 2014

patut la tangan kanan gatal2

 heheh..btol ari senin ritu kan tangan kanan dok gatal2 kita dah kata dlm hati sape la nk bagi duit kat aku ni..tangan dok gatal je ni..tengah dok buat keje tetiba ada sorang supplier datang bawa angpao kemain tebal dia g department by department kasi sorang satu.kita plak masa tu tgh concentrate keje dia kata nah..ingatkan dia kasi invoice ke ape skali pusing eh anpao...hehe teruja skejap ye la ni pestaim dpt angpao raya cina.

kan best gini..dari kasik limau baik kasik angpao haha..lagi mau demand kan lempang baru tau.
jadi la..sikit2 pon sape nk kasi lepas la juga duit lunch utk seminggu
 pastu balik umah tgk ada dua surat dari mentos dapat voucher kfc RM20 satu amrul satu kita, adiah contest mentos aritu.jadi la juga..lepas utk cover dinner hehe

 pastu dapat juga angpow koolfever memang banyak angpao ni fuhhh!
 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni isi dlm angpow dapat koolfever kekeke...
ni dia kasik sample je sebab aritu join contest dia 300 org ptama join contest bergamba tu dia akan kasi free sample result contest pon blom kuar lg

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Angpau isi kool fever?
Memang menarik :)
Tebal je sampul

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezeki nana :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah
rezeki ko sefamily..

angpau letak coolfever?
tertarik..hikss

Cik Jue said... [Reply to comment]

hahahaha terbaiklah..angpow letak kool fever...rezeki jugak tue...alhamdulilah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Untungnya dpt angpau..belanja lar!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...