MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 28, 2014

photobook free dah sampai

 aritu kan seme dok kecoh2 redeem photobook free dari groupon ni...kita pon tak ketinggalan juga la..dah si nana keding kata redeem la weh bayar postage RM5 je..xpe bebila ko nak buat pon sebab expired dia lambat lagi..ok la kita pon redeem la juga walaupon xreti nak buat..

dulu kita pernah la try buat kan untuk diah dia nye photobook honeymoon tapi tak abes pon sebab kita tension asik salah je..last2 kita kasi laptop kat diah suh dia sambung buat..hahah so mmg sejak tu memang tak kuasa la nak buat photobook sebab bengap skit bab2 photobook ni..

ni sebab nana keding dok hasut2 la kita buat juga..urut dada banyak2 nak buat photobook nih! ..yatuhan tak tau nak kata apa..banyak kali weh email rejek, email error email lagi dia suh try upload pakai bigfiles.com..kita email 7x ok! ulang suara 7x seme error...dari bulan 12 aritu kita try sent file ni xlepas...sampai la minggu lepas kita tengah free time pagi2 skit kt opis kita just klik sent file je sebab nye gamba seme memang dah ada tinggal nak submit je...skali tekan sent xlama tu dia tulih success! eh...aritu kemain payah nak submit...kali ni senang je..

kita ni punye bengap la xreti buat siap print screen instruction dari blog nad cara2 nk buat photobook nih...kertas kat seblah keyboard buat satu2 ikut arahan..kita syak internet connection yang problem la aritu..sebab kita try sent tu belah2 petang time2 free xde keje kan..minggu lepas kita anta pagi2 maybe time tu internet bagus trus dpat submit.ok dah tau pasni nak submit kena submit pagi2..aritu kita redeem 2 satu nama kita satu nama amrul, bole buat sorang satu adik & kakak photobook nye

dah submit, 3 hari je dah sampai kat umah, bile dah siap gini fuhh berbaloi2 rasa dengan tension2 stress2 nak membuatnye..haha..
 ini album kak mia je gamba dia dari lahir sampai skang
 bulat pp kakak kan masa kecik


 pasni nak buat adik nye plak..tapi xde gamba lawa2..sebab kebanyakan gamba2 adik amek pakai tab je..dalam dslr tu ada gamba adik masa umur 6 bulan je kita amek pakai dslr..pemalas sungguh ibu kau dik..haha skang mmg xrajin la nak usung kamera gabak tu...ada je dalam kotak baju darwish jadi pekasam kat situ

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

myfara FLK said... [Reply to comment]

kite pun buat gak dah ada 6 buku..bagus gak benda nie boleh print out semua gambar2 dalam pc jadikan buku..nanti bila2 boleh tengok balik..

juelee said... [Reply to comment]

skang mmg bt fotobook je senang... takyah nk print beli album bagai.... setakat ni ada 10 dah fotobook... dulu rajen la bt skang takde masa, kang edit PB je anak dah nages adoi.... hahhaha curi2 bt ms lunch kat ofis...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tgk jugak geng blogger lain updates psl ni
aku tak thu kenapa aku tak minat nak buat
ahahhaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi suke nya tgk muka2 dorang..sama je...mmg copy paste mak pak ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi suke nya tgk muka2 dorang..sama je...mmg copy paste mak pak ni

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

lawa2 hehehe

zal88 said... [Reply to comment]

kak,
tlg ajar instruction plz..tQ..hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bambam si mia ni masa kecik =)
Berkat kesabaran, lepas 7x baru lepas, hihi

DIARI FARISHA said... [Reply to comment]

saya terus redeem 20 pcs taw..hhuhu//tapi 1 pun tak siap lagi :)

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

saya ada beli gak kat groupon dan mydeal aritu. tapi sampai skang masih dalam draft lagi. huhuhu. xde masa sungguh nak buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...