MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 28, 2014

poplook Festive Pieces : less 20%

 yeay!! memang langkah kanan ni..2minggu lepas dok usha baju2 kat poplook setelah bertahun puasa dari buka web poplook haha last membeli belah kat poplook masa 08/07/2012 gile lama kan??lepas tu dah berenti keje jadi suri rumah dok diam2 memang tak buka mana2 website soping online segala..

nengok brape lama kita puasa dari menyoping kt poplook hahaa
kita konon nak cari baju nak g dinner amrul kata nanti ada messnite kat kluang so 2minggu lepas tu saje la usha baju2 kurung nengok kat poplook ada yang berkenan di hati..ok la..nanti gaji nak bli kononye..skali pagi tadi nengok kt poplook nye fb dia kasi 20% utk Festive Pieces promo sampai ahad ni..apa lagi kita pon tros la beli sebab memang nak bli pon tunggu gaji..seb baik elaun bini2 ku gangster dah masuk haha xyah tunggu gaji esok tros rembat
 kita rembat yang ni harga before discount RM119 pas discount 20% dapat RM95.20
just masukkan je code FESTIVE20 
skang dah stop beli dress kat poplook dah sebab nye kat luar pon banyak dress lawa2 skang lagi murah dari poplook
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lawa sgt!!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cun kaler dia tu nana =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik kaler nana amik ni...best3

Muhammad Taufiq said... [Reply to comment]

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Bada Ariff said... [Reply to comment]

soping jgn xsoping...hihi

Petak Bunga said... [Reply to comment]

Skrg bnyk saingan online shop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...