MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 11, 2014

tq wan chopati no.1!

aritu kan kita ada buat entry pasal makan capati kat keramat mall tu, minggu lepas jue ada tag kt fb pasal tokei capati tu carik kita katanya nak blanje makan sebab kita promote capati dia..ehehe ekceli tokei dia ni kawan kakak kita..tapi dah lama tak jumpe last jumpe masa kita kawen kakak ni datang..

lepas dia tau fb kita dia pon add..suh dtg makan nk blanje katanya..ok la set ngan amrul nak dtg sabtu sebab katanya skang dah ada kuah kima kambing, amrul kan suke makan kambing..so pagi sabtu tu g la keramat mall makan kat wan chopati no.1 bertambah bizi la skang tokei sejak masuk rancangan sarapan @tv3 tak cukup tangan katanya..

coming soon nak masuk JJCM plak katanya..fuhh sure pasni lagi ramai yang datang.skang orang xbape tau sgt kan..kang masuk jjcm sure dan2 tu diorang pergi terjah sebab kedai ni bukan sampai kul 7 malam rasanya.

tq kak pija blanje kami breakfast..kita ni promote kat blog ikhlas..kadang tak sangka plak kita saje promote lepas tu ramai yang try g makan..pesen kita klw sedap je kita promote..haha klw tak sedap dok la situ diam2 xmo buat review.so kepada kengkawan yg tingin nak try capati ni bole la terjah kat keramat mall ok

 emm sedapp!
 susah nak carik kuah kima daging ni klw g makan capati kedai mamak biasa ada kuah puri kentang tu pon klw kedai tu ada puri kentang biasa kuah dal je kan?ali maju je sedap puri kentang dia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann said... [Reply to comment]

waa..menarik ni..boleh torai nnti..

eima said... [Reply to comment]

perrrggghh murah rezeki ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Wah! Tokei kedai belanja mkan =)
Murah rezki nana sbb ikhlas buat review =)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

murah rezeki nana..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

untung ko nana..
rezeki tu
berbaloi ko promote kt blog
tk sgka tokey kedai cari ko kan
bestnya...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

terliur plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...