MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 13, 2014

weken bersama anak2

weken lepas ada makan2 kt umah mak sempena birthday kazen mia..kumpul adik beradik je..memang weken tu xde plan ke mana pon..lepas abes je beday tetiba kawan amrul dari kluang call kata ada kt kl nak ajak lepak..

ktorg pon bawa la orang jauh datang berjalan kan..bawa anak2 g mandi kat kolam klcc tu.parking cam bese la xde nak parking dlm klcc mahai ikut jam xmo hehe..kita parking kt wisma central dia nye rate weken RM5 per entry,jimat kan?jalan sikit je dah sampai kolam.

anak kwn amrul tu umur dia 5 tahun masa duduk kluang dulu mmg selalu la lepak sama2..ni kawan mia masa kt kluang la ni..

kemain bulat mata adik kenapa?dia tgk ramai2 org kt umah mak cam pelik je dia hee
mia & puteri

.
dah abes mandi ajak main kat sini plak 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok mia dapat jumpe kawan lama yee

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tggi la mia..! Best ek ek mandi kolam..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama kot xg klcc..huhu

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

amboi!!! sakan naaa..

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

budak2 kalau dapat main air.. mmg susah nak ajak balik...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

adik muka heran ha..

sonok mia mandi kolam ngn kwn...

aha..mia tiggi kn..

Petak Bunga said... [Reply to comment]

kek ke tu?
menariknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...