MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 6, 2014

Chicco Go Baby Carrier nak letgo

 lai..lai..murah murah..hahah abes la pasni blog jadi tempat niaga hehe tolong orang apa salahnye dapat pahala kan?

ni ha nak iklan jap baby carrier brand chicco deah punye nak letgo..baru pakai skali..tu pon darwish yang rasmikan hahaha..sebab nak letgo..masa ktorg g motherhood ekspo ritu papa nye rayyan udah berkenan ngan satu baby carrier ni..so dia suh diah juaikan baby carrier yang pertama di beli ni..harga masa beli RM179.90 nak jual RM150... kalau nak nego korang bole whatsapp je deah direct...minta kurang sebut nama nana 3x konfem dapat diskaun hahaha...

ok sape2 berminat bole wasap diah :0126742787

ni kaler dia dark blue

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala...suke..tp dah tak pakai carrier dah

MRS. K said... [Reply to comment]

aku beli ergobaby kat instagram. tak tak ori la. yg ori mahai kot.. huhuh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sama alasan ngan sue huhu..

FiZ said... [Reply to comment]

ha'a la.blog kak nana dah blh jdi blog iklan jual barang.cpt sold out plak tu.:)

Ezna said... [Reply to comment]

branded nih... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...