MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 18, 2014

Darwish- 8 bulan

Alhamdulillah...sabtu lepas darwish dh masuk 8 bulan. So far xde banyak perkembangan sama je mcm 7 bulan aritu.duduk pon xle biarkan sendiri kena jaga blakang dia takut terbalik.

Cuma skang dh bole duduk dlm baby chair senang dah la nak makan.gigi xde pon tanda2 nak naik walaupon sebatang, xpela tu menda biasa setiap budak pekembangan xsama kan...ada membe anak muda dr darwish 2 bulan gigi dah ada 2 batang.

Xpe mayb darwish pandai jalan dulu kot baru naik gigi..rasanya kak mia dulu 8 bulan dah ada gigi, tp kak mia jalan lambat sthun 2 bulan baru bole jalan.

Bab makan tu mmg dh mcm2 kita suap kasi dia rasa2 roti dah bole makan cicah ngan air dia mmg suke..

sape nak kunyah dia?jemput la datang umah hehe
 acal tu cedih2 tu, oo bocan la tu..xle kua dd keje so keje kita pon mlepak umah tokwan je


 kebetulan plak ari sabtu tu kan genap seminggu kejadian MH370 kita plak xperasan ada pakai kan darwish rompers gambar aeroplane dah tengah ari dok mlepak umah tokwan baru perasan eh eh adik pakai baju aeroplane la..cepat2 la kita edit skit word kat rompers dia tu pastu set jadik profile pic kt fb :)
 cakap pasal MH370 apa la naseb diorang seme agaknye..hanya mampu berdoa keselamatan seme dalam kapal tu..

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg nmpk real rompers darwish tu even edit..hehe

**nana...sushi ada bonaza tau smp 20...rm 3 je utk smua tp kena ada card members la

Petak Bunga said... [Reply to comment]

luth akhir bulan ni masuk 8 bulan.
gg 2batang..
tgah usaha nak berjalan.

lambat cepat tak kisah..doa biar darwish sihat selalu..juga luth..:)

Ezna said... [Reply to comment]

hanya allah maha mengetahui....moga semuanya dipermudahkan yer....ujian besar sangat....mereka yg terlibat dgn MH370...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kejab jer kan...dah 8 bulan..

ah ah..ada tgk pic nie....ada jer idea dia tu but kreatif.tu la..Ayu pun asyik baca paper & dgr berita..kesian family2 diaorang..
dah la..mcm2 spekulasi yg kuar.

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

happy 8th months darwish!!
awak kawan ngan zayyan tau sbb tarikh lahir sama..hehehe
eh nana, mana beli baju tu?
#PrayForMH370

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

pandai ibu dier edit yee...cumill...geram ngan adik bam bam ni

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

cepat jer masa berlalu kan nana
darwish dah pun 8 bulan...
beza 3 bulan dgn aryan...

takpe..darwish tak kuar gigi lagi..
jadi gigi lambat rosak nanti....
aryan dah 7 btg gigi...now tengah nk belajar berjalan..menapak tu dah dpt 6-7 langkah...

pasl MH 370 nie...memacam spekulasi...
kalau baca takut kan...tp as long as tak di confirmkan oleh pihak kerajaan kita...jgn ler ambil bulat2 info yg dpt tu...

Nana said... [Reply to comment]

dah besor darwish niii...

kenangkan MH370...semoga Allah melindungi mereka semua...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

teringin nak jumpa darwish.. :)

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

hensemnyer dia...

betul tu...hanya doa jer yang mampu dikirimkan...moga ALLAH SWT permudahkan segala urusan...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

muka darwish ni kan sejuk je rasa hati tgk tau
sbb muka budak baik-baik je takde wat hal nakal2... best layan ni.. suara mak pun jarang jd tarzan klu anak baik slalu camni hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

encem darwish ni..

dh 8bln ye...alhamdullillah

tk per..perkembangan bdk2 tk sm kan..yg penting sihat kan..

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

comel sgt dia!!!!!!

Afasz said... [Reply to comment]

dah besar dah darwish. dah leh duduk sndiri. olo tomey2

Shark Kay said... [Reply to comment]

baik pulak cara dia posing..
mood tengah baik ke apa ni darwish..
heheh..
kiut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...