MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 4, 2014

groupon tersalah hantar barang

 ok saje nak share..kalau2 korang mengalami masalah semacam ini apa yg perlu dibuat?

aritu la..kita beli beg kamera..beg kameraku sudah terkoyak zipnya..pastu tali dia nye penyambung pon dah tercabot terbogel2 je kamera tu kita bubuh dalam beg kenduri haha..sian dia.aritu nengok ada deal beg kamera kita pon bli la..nak kasi beg baru kat kamera kita tu
 skali sampai2 bukan beg kamera..ni la power magnetic posture sport
 lepas tu tros call groupon tanya apa nak buat?sebab dapat barang salah ni..diorang suh amek gambar yg salah tu pastu hantar report kat website diorang..tulis la skit note cam voucher no doket  no seme..pastu attach skali pic yg salah tu

diorang pon balas la email..kata akan proses dalam masa 2minggu
jadi kat sini kesabaran yang tinggi amatlah diperlukan ye kawan2..hehe mmg lambat la skit nak dapatkan barang yang betul tu...selepas 2 minggu tu skynet pon call...kata nak amek barang yang salah tu..

then bila barang salah tu diorang amek baru lah diorang anta plak barang yang betul..barang yg salah tu baru dapat minggu lepas, dekat sebulan juga lah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bleh plak tersilap kan
Eh ye la, yg membeli pun berapa ramai
Dgn deal yg dia offer pun mcm2 jenis kan..
Sabo ye..

diana said... [Reply to comment]

lamanya..kalau murah banyak tak pe la tunggu..kalau setakat murah 2,3 ringgit memang menguji kesabaran..heheh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

groupon memang selalu lambatkan

eima said... [Reply to comment]

take noted

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik brg tu tkde la urgent sgt kn..sbb kalo dh jd camni sure lmbt gk nk tgu dpt brg yg btul kn

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

setakat ni, groupon tak pernah pulak tersilap hantar barang yg saya order. tapi mungkin masa tu bnyk sgt order agaknya. tu yg agak kelam kabut kot memandangkan aritu cuti CNY..so, bnyk order yg pending

ietams said... [Reply to comment]

lorr boleh lak salah..
mmg kene bykkan sabar kan..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

makan masa jugak semua tu yee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kena byk sabar ler nmpknya...

mush said... [Reply to comment]

huuu lagi panjang proses nye plk, dah la nk tggu dpt brg pon dh lama....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...