MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 5, 2014

jenjalan carik kasut & carik makan

sabtu amrul kije..rosak binasa plan nak carik kasut klw ikutkan ahad pon dia kije juga..pastu tah camane dia kata kensel xyah g keje..yess!! bole g paradigm mall..tujuan utama nye nak carik kasut..standby nk pakai g dinner nanti..klw tak jadi xpe..buatnye kalau jadi kang bile masa plak nk carik kasut nye kan..kena plak baru gaji mana bole weken dok umah haha..cuti masak 2 hari berturut2

g paradigm mmg semata2 nk bli kasut je..rembat la sepasang ingt nak bli sedondon ngan kak mia..eh xle la bli sampai 2 pasang kang kena sound kasut awak banyak kt umah tu bile nk pakai..haha kita ni pesen klw dah suke kasut tu, itu je la kita pakai padahal ada kasut lain..dia dah sedap yang tu memang tu je la lenjan sampai rosak

dah abes bli kasut igt nak lunch la..turn kita plak blanje sebab gaji kan..ok la...ingat nak g seol garden skali terlalu depan chillis tros amrul tros ajak makan situ...pastu ingat kita nak bayar eh eh dia plak yang bayar..wahahah so dediam je lah...malas nk bsuara eh bia saya baya...kan turn saya blanje kuikui...skali skala makan sini stahun skali je..selalu2 xle..

dd asal serius nau muke?tau la panas berdenting
ni kasut yang dirembat kt payless shoesources
kasut mia tu dia sendiri yang nak..sebabnye bulan lepas kan dah test2 so pegi bulan ni dia tau dah mana nak tuju carik kasut dia tu
kasut itam tu plak kita bli konon nk pakai dinner nnt (ntah jadi ke x dinner nye haha) bli je siap2 senang nnt dah ada..patutnye kena kasut bertutup tapi kita menderhaka hahaha..xsuke pakai kasut tutup seme selesa yahamat! sedap pakai, kita nye kasut mmg sepesen seme wedges xde tumit2 xkose nak kasut2 tumit
ni tah la apa nama menu ni amrul oder kemain la banyak menu nye..puncanye xbreakfast...so dia jadi tamak haloba disitu seme nk oder
kak mia nye set ayam & fries
.kita nye new york apa tah nama nye
lamb shoulder klw menu lamb2 ni xlain xbukan amrul la nye peminat lamb
mujor sebelum makan adik tido...jadi dapat makan dengan aman..
adik cekci..oleh sebab dia baru tido malas nak betulkan baju dia tu sebab nnt klw usik dia terjaga
gendang gendut tali kecapi kenyang perut senang hati..jom balik!
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Lama x p paradigm mall.. Kat setia ciy mall sini takde payless shoe source tu huhu

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah menu..lamb sholder baru mkn lastweek...yummmmmmmm

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

amboi..meriah makanan tu ha. terliur pulak kita. hehehe

Ezna said... [Reply to comment]

si kecik tu geramnya tengok... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...