MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 14, 2014

kalau dah rezeki..

alhamdulillah...klw dah rezeki xkemana orang kata..hehe aritu kan menang nivea tapinye masa kita kasi resit tu, kita dah salah beli barang..patut bli losyen kita bli deodrant..memula ingt adeh melepas la..hamper RM200 (ada 2 satu nama kita satu nama amrul)..

lepas email ke nivea bukti pembelian diorang reply kata kena beli barang lain..seb baik diorang baik hati..diorang kasi chance juga suh bli barang lain & email semula resit baru..ok la cecepat bli lotion botol kecik pastu email kat diorang..

kita pon tlg masukkan utk nana keding, diah ngan pasya diorang pon memasing lagi la..xde resit tapi nivea baik ati...diaorang suh bli barang nivea then email ke diorang..sebelum hjg bln 1 rasanya.barang nye sampai tak serentak..memula amrul nye sampai dulu, pastu kita nye ngan nana keding tinggal diah xsampai lagi..pasya plak dia lupe email resit jawabnye burn la..hamper RM100 lagi so total RM400 la hamper yg ktorg dapat

 ni amrul nye isi dalam kotak seme sama je dapat ari sabtu
ari isnin kita nye ngan nana keding plak sampai



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wahhh..sakanla bernivea

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

rezki rezki... :)
selanat bernivea :))

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
dpt juga ko kan
hntr resit lain...kira bagus juga nivea ni tk straight sgt..

Muhammad Taufiq said... [Reply to comment]

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

diana said... [Reply to comment]

tahniah..
banyak nya..bau nivea je la sekarang ni ye??heheh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sakan tu hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...