MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 4, 2014

Motherhood expo @kl convention centre

Ari jumaat lepas amiey wasap siap wat grup xtahan..hahah dia tau ktorg ni seme bb2 kecik dia wasap la gtau ada ekspo kat tempat keje dia..alahai sedih rasa hati kita mampu baca je la..sebabnye sabtu ahad amrul koje...nak tinggalkan darwish kat mak nak g soping xsampai ati plak..

Sabtu ptg tu tetiba diah wasap tanya nak ikut x g ekspo...eh orang dah ajak kita pon apa lagi bagai orang ngantuk disorong bantal la kan...kita pon angkut la darwish sama..kakak tinggal ngan tokwan.

Ni la pestaim jejak kl convention centre hehe...masuk2 je tros pegi kat baju2 baby sebab sebab memang nk cari baju basahan darwish pon..nengok satu booth tu rompers selai rm5 apa lagi rembat la xdan nak pilih beria la..amek je mana ada saiz tshirt pon selai rm5, pastu bli suar jeans selai rm35, bli 2 lai dapat rm65.klw kat uptown rege dia rm45

Masa tgh dok pilih baju tu kita dokong darwish guna carrier tu elok je baya seme dia bangun..dah tu xmampu dah nk beli lagi..xlarat kot dokong budak 9kg tu..nak tcabot bahu..hahah pesen mana nampak hujung2 mata je tros kita amek beli..xde nak belek2 punggah2 xde masa...klw korang pon rasanya sure xsanggup sambil kendong bb sambil shopping nak fitam weh!

yang klakar tu kan tengah dok soping2 tetiba terpisah ngan diah..pastu kita dah pilih2 baju nak bayar tu xleh nak buka beg sebab beg kan sandang terkepit ngan baby carrier..udahnye kita suh budak cashier tu tlg amekkan wallet dalam beg..hahah pastu siap2 kan duit letak dalam poket..sebab dah tpisah ngan diah takut susah nak bwa kuar wallet lagi

Klw ditanya bes ke ekspo ni?ni la pestaim kita g ekspo memang best la sebab murah..bukan murah sikit2 banyak beza tau..mana2 baju yg kita tgk org jual online seme ada...beza harga dalam 10-20 inggit.

ni gamba amiey wasap jumaat lepas lengang je kan ari sabtu cam semut weh!

ni kita g ari sabtu penuh umat
 seme bli baju ngan suar adik je dah tu seme pon baju baby2 kan.kakak nye suar askar tu selai je
ni je termampu nak pilih mau patah bahu weh!
 suar ni kat ig orang dok jual RM19 selai postage RM6 sini RM5 je selai
 esoknye tros pakai kan adik suar ni hehe tomei2 je

5 ribu orang memberikan idea bernas:

zal88 said... [Reply to comment]

kite pun g jgk ari sbtu jgk kak..hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnya p expo baby!

Gieyana said... [Reply to comment]

Makin comey darwish..bestnyer beb g sini..:)

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

I is jealous ok! hahaha..dah lama x g expo gini. masa dah sarat last year kita g kat stadium malawati shah alam, x berapa best sgt. nnt nk pegi la yg kt SACC :D

juelee said... [Reply to comment]

mmg tak pernah miss baby expo kalau bt kat MV.. selalu p time lunch senang nak shopping hihihi.. suka beli kat bb expo sbb murah sgt compare online... ritu dapat rm100 4 lai dress yg 3 pcs.. berbaloi sgt rasa, legging seme rm 5 je selai...

stroller pn beli kat expo je, dpt diskaun kaw kaw...tp kalau bawa budak mmg mencabar sket sbb ramai org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...