MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 21, 2014

pantang orang oper!

 dah lama gile tak beli kain pasang buat baju ni..ye la bese beli baju siap je kan..minggu lepas pasya wasap gambo cotton korea kak long dia jual..hoi rambang mata nak pilih...memasing rembat selai..oder pakai air lior je dulu gaji bayo! hahaa..

ni yang kak long pasya juai kita amek yang no 2 tu kaler pepel gelap kot
 ni plak semalam ada kawan study dulu dia wasap..dia juai kain dari bandung..haih..napsu tak leh ditahan2 hahaha..kita pon amek la design ni 2 tu RM80 je sama kak long pasya juai pon RM80.
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

yg kain dr bandung tu sama cam sy beli kat abndung ritu..... samppai skang xjahit lagi, xde masa nak jahit hahhahah

juelee said... [Reply to comment]

yg kain dr bandung tu sama cam sy beli kat abndung ritu..... samppai skang xjahit lagi, xde masa nak jahit hahhahah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek
pilihan nana pun cantek :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik..yang penting nana ngan purple mmg tak boleh di pisahkan...

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

kita pun baru je beli kain sulam rama2 tu..jenis satin velvet..sejuk, sedap dan lembut je..suka sgt..

tp saya beli mahal dlm RM95 la..kalo tau beli dgn kawan awak je..

yg kawan awak jual ni cotton atau satin?

diana said... [Reply to comment]

dah start buat persiapan raya ke??heheh..

mama tisya said... [Reply to comment]

tema pepel la thn ni ye..cun2

Afne said... [Reply to comment]

cntk2 nana :)

Ezna said... [Reply to comment]

kita beli kain cotton gak tapi kat nilai 3 ajer....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh~ mcm cantik je yg sulam rama-rama tu ! :D

eima said... [Reply to comment]

murah la rm80 je kat opis ni jual rm150 gilo ...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cantik la beb kain ela ni..
ak je tk beli lg..adeii

Yana Libra said... [Reply to comment]

cantik2 la kain ~ :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang rambang mata dibuatnya..semua pun cantik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...