MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 11, 2014

seharian di grand blue wave

 weken lepas amrul keje,dia gtau nak dtang tido hotel meh la bawa budak2 nak bawa mia mandi kolam ke..meh la datang..ok la sebab nye ari jumaat dapat bilik tu ok la..balik keje bole pegi esok nye xkeje & xde plan nak kemana2 pon

malam tu dah tidokan darwish kul 9 gerak la ngan adik & kak mia ke shah alam..daddy nye tunggu kat sana sebab balik keje dia dah deka ngan hotel..esoknye daddy diorang keje tinggal la kami 3 beranak dalam bilik hotel..memula dah cantik dah plan ni..pagi bawa kakak mandi pool pastu siang nye ingat nak g la mana2 soping mall kt shah alam tu..

baek punye dah siap2 skali carik kunci kete xde dalam beg..call amrul kunci ada kt dia katanya..adeh..udahnye duduk la teperap dalam bilik hotel..nak makan pon xleh nak kuar g cari makan call la mcd suh anto ke otel

ni pestaim call mcd suh anta kat bilik ingatkan diorang just anta kat luar je..rupanya sampai kt pintu bilik diorang anta..esoknye pon amrul keje..tinggal la kami 3 beranak..bosan aih 2 malam tido situ last2 ajak mia & darwish balik.

kakak pesta buih
pool tingkat 4 yang bestnye dia khaskan utk perempuan dari kul 2.30-3.30ptg
sonok je tgk kakak swimming ibu nak mandi sape nak jaga adik?hehe
adik kita celup skit2 je kemain suke percik2 air xle bagi mandi lama sesema & batuk adik tu
dah abes mandi tuka baju mia ajak g sini
ada la bilik kecik utk budak main2


penat dah main, mandi balik bilik tros zzz
p/s: masa ari sabtu tu seharian buka tv3 sebab nak tgk pasal MH370 tak tukar langsung channel lain..yallah...semoga allah lindungi mereka semua

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

aisey...klu ada kunci kete pjg la sket langkah kan hihi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi nape la kunci kat amrul kan, kalo tak mesti panjang langkah tu

mama tisya said... [Reply to comment]

lepak bilik je la jwbnye..tp best tdo otel..suka la mia dpt mandi pool

Cik Jue said... [Reply to comment]

bestnya...
bukan main anak dara main air ye

N.A.T said... [Reply to comment]

pernah tdo kat blue wave JB .. best kolam renang terbuka & besar ... angin kuat giler .. yerlah mengadap pantai lido ...

rugi r kunci tak da ...huhuhu mmg saja bawa gi kerje ker? hehehhe

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

seronok mia dpt mandi kolam ye..berendam je dia :)

ZAIDAHTUL AKMAL said... [Reply to comment]

Hai... zai nak jemput masuk giveaway kalau ade mase & x keberatan..
Giveaway Double Stemcell by Call me Zai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...