MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 3, 2014

tahukan anda?

 tahukan anda yang lubang di penutup tin ni adalah tempat letak straw??
 kalau korang tak tau mari kita gimme 5 hahaha...nengok gamba ni baru tau fungsi lubang tu.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

myfara FLK said... [Reply to comment]

Oooo..itu fungsinye

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

:)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite pun baru tau nana
Hahaha..!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

selama ni tak tau pon apa fungsi die kan...kikikik

Afasz said... [Reply to comment]

kite mmg sllu guna tpt tu letak straw. tp tk tahu lak excatly mmg tpt straw. huhu

Norma NML said... [Reply to comment]

Slm kenal..

Baru tahu..good sharing...

Jom singgah blog akak if sudi. Thks..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Seriussssss???? Baru aku tahu, selama ni aku lepas bukak tu, seboleh2 nak tanggalkan, haha xde motif pon, cuma bila tanggalkan, rse puas hati..rupa2nya itu tempat letak straw...owhhhh kenapa xde sesiapa bgtau aku psl benda ni, thanx for this..haha :D rase mcm baru lahir ke dunia ~hahah

Bada Ariff said... [Reply to comment]

xtahu pun tp kalau minum ayor tin mmg lipat mcm tu (gambar letak straw)...hihi

diana said... [Reply to comment]

heheh..selama ni main cocok je kan..

diana said... [Reply to comment]

heheh..selama ni main cocok je kan..

QUEENPINK said... [Reply to comment]

queenpink biasanya buang penutup tin tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...