MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 16, 2014

damia 6th birthday celebration

 sebenarnya plan nak buat birthday ni kecik2 ngan family je..sebab kebetulan adik yg dok melaka datang kl, abang yg dok sabah pon trn kl..so mak kita kata weken nak buat nasi kerabu okla alang2 mak masak nasi kerabu kita pon ckp la..bole wat beday mia skali kebetulan ari ahad tu kan..

kita jemputla adik bradik amrul jue, alang ngan bff 3 orang pasya, diah & nana..pastu ajak la mamatisya dah kata jiran kan hehe..so dekat2 je la kita ajak..pastu kebetulan plak kawan amrul ada 3 orang dari kluang outstation kt kl ni..amrul ajak la kawan dia 3,4 orang..mmg xde plan pon nak ajak ramai2 sorry la yea kepada yang tak di jemput majlis xberapa nak proper..plak tu kebetulan plak anak abang birthday sama date ngan mia..so kita celebrate skali la..

memula plan nk bli kek sedap kt pistachio tu tp saiz besar kena tempah 3 ari sebelum..igt nak tempah kat helly bakery tp dia tak deliver klw last mnt order kena amek sendiri kt shah alam..jauh la plak kan..so kita bli je la kek yang ada kt pistachio tu kt keramat permai.kedai kek ni kira 2nd choice la selepas SR, dah bosan la kita asik2 SR je tukar arah plak la..masa bli kek tu amrul suh jadi member..bole dpt 10% diskaun pastu klw ada member day bole dpt 50% diskaun.suh mia pilih nak kek apa..dia amek kek choc moist sedap!

ni kek yg kakak pilih

 kek kakak & aisyah
aisyah kazen mia birthday sama date aisyah 3 tahun
 birthday girl





 seme sedondon pakai crazy cool shirt darwish xde..tido
 bakal besan haha
 nana keding sampai lambat baru bole amek gamba seme pakai tshirt sama
 adiah bday dari daddy
 budak demam tu xde mood tu senyum pon tidak


p/s : elok je abes beday kakak bawa adik g klinik sebab demam..masa kt klinik tetiba kakak tunjuk kt badan dia gatal2 sekali selak nengok ada berisi air doc cek skali sah kena ciken pox! tu dia adiah birthday paling bes...dapat ciken cop (mia kata ciken cop hahah) sian kakak..2 ari pastu dok gatal2...dapat cuti 4 ari doktor xbagi g skolah

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann said... [Reply to comment]

kek kt pistachio sedap2..

happy birthday kakak mia..cpt2 baik chicken pox..tang gtl tu yg xleh nk lyn..klu garu kang melarat pulak

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Patutla demam..nk kena ciken pox rupanya...
Kesiannya darwish...
Get well soon ye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best dapat buat bufday ni kan....alahai kesian mia dapat hadiah bufday ciken cop...GWS yee

attyfir said... [Reply to comment]

amboi happy besday girl dpt basikal pink..selamat harijadi kak mia..
semoga cemerlang dunia akhirat.amen..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kecil-kecilan tp meriah :)
hepi bday kakak mia ;)
moga cepat sembuh dua2 nya...

mama tisya said... [Reply to comment]

lupa nk mkn kek sbb dok mkn nasi kerabu smp 3x...hehe..smoga mia & darwish cpt baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...