MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 10, 2014

kasut sedap

dalam banyak2 kasut kan..ni la kaasut paling best sekali...tu pasal xkisah nak beli lagi patern yang sama lepas jahanam kasut lama dulu.lama dah beli kasut ni dulu beli kaler itam mmg lenjan ari2 g keje 2 tahun gak la tahan...dia tak sakit kaki, ringan, selesa

seingat nya dulu beli harga dia RM65.memang susah nak cari kasut ni..tapi sebab dah tau mana nak cari senang la..klw rasa nak beli bole je pegi kedai nama ranting kat wangsa walk.2minggu lepas pegi tanya harga dia RM79 malam tadi pegi tanya lagi eh dah jadi RM60 plak..apa lagi tros la rembat.

aritu ada tgk kat  zalora nak beli tapi xde saiz plak..kat zalora pon mahal skit RM69.ada orang jual online tak ingat dah apa nama blog dia rasa dalam RM65.

klw tgk kat zalora mmg saiz besa je la tinggal.




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cr gk kasut camni..tp slalu tkde size

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik..kalau sedap mesti repeat kan

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

ooo kite igt nana pakai lama dah pesen kasut ni dulu...

Petak Bunga said... [Reply to comment]

suka kasut comfort.

Azura Aziz said... [Reply to comment]

nampak cutting pun mcm sedappp..

Z.u.r.a and I.w.a.n said... [Reply to comment]

jarang pakai kasut style cm ni
now suka kasut sarung dh..

fazilzura said... [Reply to comment]

wakakakakakak

aku ingtkan kek bentuk kasut.. tajuk xleh blah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...