MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 15, 2014

last minit plan ke genting highlands

ari sabtu 2mgu  lepas tak de wat apa..dok umah makan, baring tgk tibi tu je keje..dah kul 12 tu tetiba amrul cakap...jom jalan...kita tanya nak g mana??? (kita dalam hati dah nak sebut genting) tapi blom sempat mulut sebut dia dah cakap dulu..jom genting.. hahaha..slalu mcm tu dia mcm tau2 apa ada dalam hati kita..

makanye dengan sepantas kilat siapkan bebudak..kul 1 gak la baru kuar umah kebetulan plak sabtu tu cuaca mendung..mmg spare la bawa sweter.darwish plak yang xde sweter korek2 dalam kotak baju dia ada jumpe satu baju lengan panjang tebal orang kasi adiah..ok la dari tak de kan..

sampai kt atas sana kat area parking je sejuk masuk dalam indoor dia tu panas tros..langsung tanggalkan sweter.ni la pestime masuk indoor berpeluh2..nak tau sebab apa?sebab outdoor kan diorang dah robohkan..so pintu dia banyak tutup..tu pasal tak sejuk sangat

pastu ni la pestime g genting ari sabtu orang tak ramai..serius lengang je nak main pon tak yah q masuk je..maybe orang dah xnak datang sini pasal renovation tu..orang tunggu 2016 tunggu buka 20th fox century.xsaba plak tunggu siap mesti best kan?

tak lama pon lepak kt atas tu..kul 6 turun, tu pon ujan lebat cuak je..

 outdoor yg tgk diroboh









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

naseb baek sempat merasa main kt outdoor dulu
duluuu la tahun 2002
muahahaha!
sampai skrg bila ajak papazakwan p genting mesti dia xnak
huhu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lama dah tak naik genting...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

last sue datang sini B4 kawen 2009...sekarang dah tak jejak dah..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...