MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 17, 2014

lunch @ cozy corner

 last week ari jumaat diah wasap nak banje mia makan..memula igt dia nak bawa mia je..alih2 dia jak kita skali makan sama2..ok la lunch tu balik umah tunggu diah amek. kitaorang g lunch kat cozy house je dekat great eastern mall senang tak de tekejar2 nak balik g keje.

seb baik nana g dulu cop tempat..cozy mana penah tak penuh..manjang penuh..abes je makan diah ajak g toyrus nak bli adiah mia..kemain la si kakak..masuk je toyrus kembang kempis lubang idong haha...dari sati row ke satu row dok carik adiah diah..last2 mia jumpe la apa yang dia nak...tq rodiah..kasi mia adiah..

 burok nye gambo kuew tiow




 ni plak adiah dari nana keding..ari selasa dah dapat adiahnye awal 5 hari dari beday..skali sarung besar da..ari sabtu tu g tukar kat pavillion amek size 11 size paling kecik utk kids, tq nana koyo!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lawanya kasut tuh..sangat!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

murah rezeki diah ngan nana ni kan ..alhamdulillah

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

dah berbelas tahun tak makan kat cozy corner tu...memang best makanan kat situ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek kasut mia!
best mia dpt adiah best best
mia crpat baik tau!

Shafrina md daud said... [Reply to comment]

sedapnya nampak makanan tu huhuhu
salam perkenalan

jom lawati www.happyneasy.blogspot.com untuk perkongsian tips tips kesihatan

Ezna said... [Reply to comment]

nampak cosy kat sini...:-) Wahhh kasut tu.... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...