MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 9, 2014

photobook adik

 yuhu..lama kan tak update blog...bizi gila la...penat rasa keje tak sudah2...ni nak update pasal photobook adik..kita ni aritu dah beli 2 voucher free groupon tu udahnye kakak nye je sempat siapkan...dah tu bizi memanjang..satu lg vocer burn je la jawbnye rasanya expired bln ni tak tau bape hb

ni minggu lepas nana keding baik ati dia buatkan photobook kitaorang sorang satu, seme dapat, pasya & diah pon dapat juga..adehh terharu kita...dia minta anta gambo dalam 50 keping pastu dia buatkan..tau2 je dia anto kt umah..ada la juga adik photobook kalau nak harap ibu 4 tahun esok agaknye baru sempat buat haha

maceh nur aflianaz...









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

alahai comeynya dia...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

ada pun photobook utk darwish :)
baek hati sungguh nana mama adam :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said... [Reply to comment]

bestnya..darwish ada photobook

hari tu ada gk beli vcher groupon free tu..tp br teringat la...mybe dh xpired per..huhu

Petak Bunga said... [Reply to comment]

buat yg free dulu..
ada lg kopun x guna ah..

kayyana said... [Reply to comment]

cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...