MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 23, 2014

rak kasut dari mydeal

 aritu kan ada bli rak kasut kt mydeal ada yg suh kasi review

ok la ni dah sampai dah raknye lama tunggu sebulan bli baru sampai.kita amek yg 10 tier RM55 ada lagi 2 design, ni kira size sedang la ni...

memula sampai tu ingt nak tunggu amrul balik suh dia pasangkan maklum la kita bab2 pasang memasang ni xpandai sgt..tp dok tunggu dia balik tak balik2 last2 kira try la pasang sendiri udahnye sampai siap la kita buat sendiri haha..ni la klw perasaaan menjoyah tebal dalam diri kan tak saba2 nak tgk camane rupa klw dah pasang

sejam ko nak pasang haha..kemain lembab...xsusah dia cocok2 je batang besi tu ngan plastik.bile dah dah siap mmg teguh & tegap rak ni xde goyang2 sebab aritu ada sape tah komen pernah bli rak kasut yg xde kaver tu pakai tak sampai stahun dah goyang2 tp rak ni mmg kita dah uji dia xde goyang2 amrul pon puji rak ni ok.

cumanye boot askar amrul dua ketul tu xle la masuk tinggi sangat kan...so boot tu letak je blakang pintu.sesape yg carik rak kasut sila la terjah mydeal selalu je ada del ni..klw abes kang dia repeat lagi




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...