MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 30, 2014

suke la tu!

 aritu g amek stok kek, balik tu amrul ajak makan..dia tanya kita nak makan mana..kita ckp suke ati la...pastu dia tanya mia plak..mia jawab johneys tu je la jawapan dia asal tiap kali ajak g makan...xde tempat lain..tapi kita suke juga sebab situ la dia bole makan tambah banyak kali klw makan tempat lain mmg xabes je

kena plak time nak makan adik tido..yesss apa lagi dapat la makan dengan aman..hahaha tapi xberapa nk aman juga sikit lagi ke garisan penamat tetiba ada bangun..tros mlalak suh orang dokong..

10 ari puasa ganti ada rasa cam kurus x?hahahaha
 skang ni mia dah mcm ibu dia dah kan?dedulu seme kata mcm amrul hehe..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

aah btul tu.. dah nampak rupa nana dah si mia ni ;)
yeee, nampak slim...ai is jeles haha!

mama tisya said... [Reply to comment]

tisya pn suka johnny's...kalo p jj mmg nk mkn cni je la

amiey lee said... [Reply to comment]

alololooo miaa..comell sgttt..
aku pun suka makan kt johny.. sebab stemaboat n sos dia sedappp

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dulu2 i suka and kerap mkn kat johny..tp lps terbaca psl list restoran yg tak apply/tak de pengesahan halal jakim..so dh lama tak mkn kat johny...johny memang tak de tanda halal jakim...so kita mkn kat situ on our own risk lah gitu..just sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...