MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 11, 2014

tanjat mak!

 ari selasa lepas masa kt opis amrul call..dia kata suh clearkan tab transfer kan gamba2 seme dalam laptop...kita ni mana la pandai nak tranper2 dari tab ke laptop..so balik keje tu dia la buatkan..bila tanya kenapa awak nak suh saya transper seme gamba?dia kata SAJE JE..dah awak kata tab asik hang la apa la..kasi clearkan gamba beribu2 seme tu dia kata..

kelmarin balik keje dia buka je pintu umah tgk dia pegang beg pastik samsung, mia la tanya apa tu daddy?skali amrul kata barang...kita plak tanya..barang apa tu?nah..katanya..buka2 nengok henpon baru.hahah...adoi la orang tak suh pon bli..cuma ada la slalu bebel2 pasal tab asik2 hang rasa nak campak ikut tingkap haha...tak sangka plak dia bli kita enpon baru.

cam gini la ktorg..biasa nak kasi adiah bukan time beday or anniversary biasa anniversary or beday xde penah pon dapat adiah best2 hahaha...sebabnye time ada duit lebih time tu la bole bagi xde duit kalu..dok diam2 la hahaha..

tq awak..sian dia skang dok pakai tab 10.0 yang besar gedabak tu sama besar ipad tu la..dulu elok2 pakai note 3 xpandai jaga masuk air ujan abes kong.insyallah saya akan pakai je enpon ni xde tuka2..
eh baru perasan kita tak pernah beli telefon guna duit sendiri mmg biasa amrul je yg kasi haha sebabnye?kita memang jenis pakai je selagi bole pakai..mcm tab skang retak pon kita pakai je xde hal.tah la kita bukan jenis kejar sgt teknologi ni..janji bole call, wasap, fb seme dah 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Masya said... [Reply to comment]

tahniah nana, samalah kalau bab hp ni suami yg selalu belikan.. lps u pakailah sampai jahanam ... nak bg hadiah masa tarikh² istimewa mmg xdelah.. ada rezeki lbh terus belikan sesuatu...

Petak Bunga said... [Reply to comment]

patutnya gitulah..
bila2 boleh beri hadiah..
tp tu lah..kalau beli hr biasa, rasa biasa.

mama tisya said... [Reply to comment]

wah2 best dpt hp baru kn...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnyaaaaa
dpt surprise camni
jg leklok k, hehehe

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

wahhhh bestnya dpt hadiah dr hubby ye :)

sama ngan saya, nk beli gadget ni kurang berminat so harap suami je yg hadiahkn :)

kalo ada, tak ada pun takpe :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes besh!!

SurianiReenz said... [Reply to comment]

asalaammualaikum..
Salam perkenalan..
Jemput singgah blog saya n meramaikan..
http://ourshakleezone.blogspot.com

Seronoknyer bila org bagi kita hadiahkan..
Mcm sue pun sama pakai selagi boleh..Sampai hubby geleng kepala...

kayyana said... [Reply to comment]

uwa...bestnye. kaler ape kaler ape? merah ke? hehehehe

Zuraida Rahim said... [Reply to comment]

bestnya dpt hp baru..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

best wooo sbb laki kasi...penuh perasaan menyayangi tu

Z.u.r.a and I.w.a.n said... [Reply to comment]

alhamdulillah
rezeki namanya kan

betui2..kdg2 bkn time bday or anniversary dpt hadiah..
tup2 tgk ada surprise...time ada duit lebih kan....

Nazira Zainal said... [Reply to comment]

Wah bestnya dapat henpon baru... Note 3 lagi.... Ira punya henpon yg husband belikan 1st time dulu hilang doh kena curi... Sedih... Tp lepas tu husband belikan henpon yg sekarang...

FiZ said... [Reply to comment]

best2 kak nana :)

FiZ said... [Reply to comment]

best2 kak nana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...